lørdag den 23. november 2013

Hvad en af de kreative Facebookgrupper gemte

På Facebook findes et utal af kreative grupper, hvor man kan få inspiration og selv dele. Jeg er selv medlem af en hel del. Der er selvfølgelig nogle, der er bedre end andre. Af og til glemmer jeg, hvilke jeg er medlem af, og så kan en kommentar fra en af mine Facebookvenner, få gruppen til at poppe op på min nyhedsvæg, og det skete i torsdags. Jeg fik klikket ind i gruppen og kom straks til at tænke på min tunika, som jeg købte på Kreative Dage i Fredericia. Jeg har efterlyst opskriften og fik et tip om at spørge direkte på Kreativ Striks Facebookside. 
Jeg fik ret hurtigt svaret, at opskriften stammer fra det første nummer i dette år. Jeg tænkte, at jeg da lige kunne se, om der var nogle i Facebookgruppen, der havde  nogle numre af Kreativ Strik til salg. Sørme om jeg ikke var heldig. En sød dame havde netop DET blad til salg til 50 kr inkl. porto. Det var en ok pris, så jeg kontaktede hende og fik aftalt, at jeg overførte penge til hende, og i dag lå bladet i min postkasse. Det var rigtig hurtig ekspedering! 

Iiih, hvor er jeg glad! Nu har jeg selv opskriften, og ikke nok med det er bladet også fyldt med andre flotte opskrifter. 

Her er "min" tunika:
Jeg er ret forelsket i denne søde pigekjoleEt par ret flotte sokker


11 kommentarer:

 1. Ja, det er det skønne ved hele det her univers af netværk... Man kaster lige et spørgsmål ud i luften, og straks efter kommer hjælpen til en :-)
  Det er fantastisk.

  SvarSlet
 2. Ja der er ikke grænser for hvad man kan finde på facebook :)

  SvarSlet
 3. Ja man kan finde mage ting, og få god hjælp på facebook ;) ... fedt at du fandt bladet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så dejligt, at det kunne lade sig gøre.

   Slet
 4. Det er da fedt, at du fandt en, som solgte lige præcis det blad, som du gerne ville have fingrene i! Nogle af tingene ser også lækre og interessante ud!

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.