fredag den 22. november 2013

Jeg er sikker på, at hun har hygget sig!

I går eftermiddags lukkede jeg Lizzie ud i haven, som jeg plejer, når jeg kommer hjem fra arbejde, hvis ikke jeg tager en gåtur med hende.
På et tidspunkt kommer jeg i tanker om, at det da efterhånden er et godt stykke tid siden, jeg har lukket hende ud, men hun har ikke gøet overhovedet, som hun plejer, når hun vil ind. Hvornår lærer jeg, at stille børn og hunde betyder ulykker...Hun har i den grad hygget sig med at grave i et af de to muldvarpeskud vi igen igen igen har fået i græsplænen. Jorden var våd, så Lizzie var godt beskidt med jord på kroppen og tilmed i hovedet.
Da jeg løftede hende igennem huset, fandt jeg ud af, at hun også var pænt sat til med jord på hele maven.

Det var 2. dag i streg, at jeg var nødt til at have hende i bad. I forgårs var det pga. opkast og tyndskidsrester i bagen. Jeg nøjedes dog med at skylle hende denne gang og ikke bruge sæbe, men den pelsede dame er jo ikke just glad for vand, så hun nyder det bestemt ikke.

Men nu er hun ren :-D Jeg nåede heldigvis at tænke på at tage et billede af den lille baryler. Selv om det var træls i situationen, kan jeg ikke lade være med at smile, når jeg ser hende på billedet - så modbydelig fræk ser hun ud med hovedet på skrå.14 kommentarer:

 1. Ha ha nåå de søde små hunde er da ikke til at stå for, selvom de laver ulykker :) Den ser dejlig beskidt ud, så hun har moset sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er ikke til at stå for. Det er også meget skægt - bagefter :-D

   Slet
 2. Hvor er hun dejlig - hun har da bare rigtig hygget-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er sikker på, at hun har hygget sig :-)

   Slet
 3. Det er sikkert og vist, at hun har HYGGET sig(!!!) Åh, hvor skønt! :-)))

  Herligt foto!

  Jeg har også haft husets vovse under bruseren både i går og i dag ... Vådt vejr + sand/jord og lyse gulve/møbler går lissom ikke sammen. Heldigvis er Milou blevet ganske dygtig til disse "skylleture" ...!

  *SMIL* fra Lisbet
  ... og snudekys til Lizzie ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der er noget ekstra rengøringsarbejde i denne våde tid :-))) Vi øver stadig at blive god til skylleturene :-) Hun er ikke glad for det.

   Lizzie sender også snudekys tilbage <3

   Slet
 4. Nåårh, hvor et hun kær, og ja, hun har et rigtigt frækt udtryk med sit lille hoved på skrå <3
  Hun har rigtigt haft det sjovt og har haft fed underholdning med sin graven efter spændende sager ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun ikke bare ser fræk ud - hun er også fræk af og til. Hvis man tror, hun er en lille skødehund på 2,6 kg, så tror man fejl ;-) Der er altid gang i den lille dame!

   Slet
 5. Hun har da i den grad hygget sig ;) ... og hun ser godt nok helt uskyldig ud, på den frække måde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt udtrykt, Alice, "hun ser uskyldig ud på den frække måde" :-)

   Slet
 6. Hun har bestemt hygget sig :) Sådan har vores hund Chili også set ud et par gange i sidste uge. Den synes så til gengæld ikke det er så hyggeligt, når hun skal vaskes ;)

  SvarSlet
 7. Ha ha, ja hun har da i den grad hygget sig :-)
  Hun ser rigtig dejlig ud :-)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.