lørdag den 28. september 2013

En dag med mohair og hygge

Endelig fik jeg igen gang i min grønne mohairtrøje. Nu begynder jeg virkelig at kunne se enden af mit første store strikkeprojekt.

I dag har jeg været til nørklehygge sammen med andre kreative kvinder, og det er som om, jeg bedre kan få strikket på trøjen, når jeg sidder i et fællesskab, hvor ekspertisen er lige ved hånden, hvis maskerne og opskriften driller.

I dag blev jeg færdig med det ene ærme - sikke en sejr! Jeg nåede også at få gang i det andet ærme! Jeg glæder mig til at kunne hækle en fin kant omkring alle kanterne.Man kan godt se, hvor stolt, jeg er af ærmet, ik!Der var også gang i andre projekter
Den lille pelsede var også med, og hun nød også at stifte bekendtskab med nørklerierne.6 kommentarer:

 1. Det er da et fint ærme :) Det kan du da godt være stolt af - men tror at du bliver mere stolt, når du er færdig med hele trøjen i den skønne farve :-)

  SvarSlet
 2. Er det ikke skønt at vide du nu mangler under et ærme....så kan du prale af IKKE at have en grøn liggende.....hahaha.....og så ser du i øvrigt skide godt ud <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo! Jeg glæder mig til netop det moment! Tak for komplimentet!

   Slet
 3. Den cardigan bliver da vildt flot, når den er færdig! Jeg er ret spændt på, hvordan du vælger, at den hæklede kant skal se ud!

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.