Om Photomusen

Jeg hedder Anita og er årgang 1980. Privat er jeg gift og sammen med min mand har vi den lille "pelsede", som lyder navnet Lizzie. Hun er en blanding mellem en yorkshireterrier og en shih tzu.

Jeg elsker at være kreativ, og det er hovedsageligt det, som min blog handler om.
Fotografering og billedbehandling er en af mine store passioner. Jeg elsker at forevige personer, begivenheder, natur og ikke mindst mine kreative kreationer.
Jeg bruger meget tid på at lade mig inspirere af andres billeder, læse og afprøve det tekniske og få tips til at få de perfekte billeder. Der har åbnet sig en helt ny verden, da jeg gik fra kameraets auto-indstilling til den mere kreative, manuelle indstilling

Min anden passion handler om garn. Jeg strikker og hækler og elsker at slippe farverne løs! Det er altid spændende at se ens ideer vokse frem mellem hænderne og blive til færdige produkter, som gør både mig selv, men i høj grad også andre glade.
Jeg nyder at nørkle alene, men også rigtig gerne sammen med andre. Jeg mødes ca. en gang i måneden med 3-4 andre kreative kvinder, og sammen hygger vi, snakker, lader os inspirere af hinanden og yder kreativ assistance, hvis der er brug for det.

Jeg finder inspiration overalt på internettet, blandt andet på Pinterest og Instagram, i tv og i forskellige tidsskrifter.

Tak fordi du kiggede forbi. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail:photomusen (a) gmail.com eller skrive en kommentar til mine indlæg.

3 kommentarer:

 1. Hej Anita.
  Hvor sjovt jeg lige stødte ind i dig her.
  Maya snakker tit om dig, tror helt bestemt de savner dig.
  Jeg bliver meget inspireret af dine flotte ting, mange tak.
  Hilsen Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise! Ja det er lidt sjovt, at du "kigger forbi". Hils Maja mange gange og tak for de pæne ord. Hilsen Anita

   Slet
 2. Hi Anita, I’ ve crocheted your ‘julatrae med bobler’ and it’s so cute; I just love it. I translated it for myself in Dutch and made a few adjustments; I don’t speak Danisch.
  Some friends on Instagram asked me for the pattern. So therefore I’ve written it out and made a diagram mentioning you as the original source, but I only want/can share it with your permission. I hope you approve.
  I hope to hear from hou soon, Christmas is near 😉
  Kind regards from Holland, Hennie

  PS: I can send you a copy.

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.