lørdag den 25. oktober 2014

Jeg har vundet ponchoen "Henning"

Søde Charlotte med bloggen ByCGundersen havde for kort tid siden en give away , hvor hun søgte råd til sin stand på Roskilde Julemarked.

Jeg synes, det var en rigtig spændende måde at lave en give away på, og dett var sjovt at skrive ideer til, hvordan Charlotte kunne gøre sin stand mere indbydende.

Charlotte er en sød kvinde, som blev glad for de ideer, som læserne gav hende, så alle 3 deltagere i hendes give away fik en af Charlottes flotte opskrifter.

Jeg valgte Henning Ponchoen, som man kan finde i Charlottes webshop. Jeg kan godt lide modellen, som på den ene side er enkel, men som også rummer nogle "overraskelser" i form af boblerne.


Hvis ikke du allerede kender Charlottes blog, så tag et smut forbi. Der er masser af inspiration at hente - du kan blandt andet finde gratis opskrifter og købeopskrifter i webshoppen

10 kommentarer:

 1. Uh, den er lækker:) Bare jeg kunne strikke.

  SvarSlet
 2. Tillykke. Jeg glæder mig til at se din version når du har hæklet færdig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer ikke i gang med den lige nu, men det kommer :-)

   Slet
 3. Kæreste Anita. Hvor er du bare fantastisk at skrive sådan om mig, selvom vi slet ikke kender hinanden i real life. Jeg læste din søde indlæg for et par dage siden, og jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre ved mig selv. Nu skriver jeg, og jeg er meget meget taknemmelig, for alt, hvad du har skrevet om og til mig. Din lange kommentar på min blog, er noget af det bedste, og jeg anvender alt, hvad du skriver. Så.....i gang med hæklenålen og få lavet en Henning poncho. :-):-)-:) kram Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, søde Charlotte!

   Kram tilbage <3

   Slet
 4. Sikke en lækker poncho. Spændende at se, når din er færdig 👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Den er så lækker, og det bliver spændende at hækle den.

   Slet
 5. Tillykke. Den ser virkelig lækker ud. :) OG ja, du har ret i, at det er sjovt med lidt anderledes give aways ind i mellem. :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.