tirsdag den 28. januar 2014

Granny Squares-tæppe: Status 5

I forbindelse med min garnoprydning fik jeg også samlet alle mine lapper til mit granny squares-tæppe. Jeg har lige nu 52 fine lapper, hvor næsten alle ender er hæftet. Det har ligget stille rigtig længe, men jeg kan mærke, at lysten til at tage det frem igen er steget. Alle lapperne ligger nu i en kasse sammen med opskriften.

Har I også "evighedsprojekter", som nogle gange bliver taget frem igen?
16 kommentarer:

 1. Det skal nok blive til et fantastisk smukt tæppe og vi alle har nok et evighedsprojekt liggende :-)

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at se dine lapper igen - de er så smukke, og jeg har været nysgerrig efter, hvor langt du mon var nået. Hvor mange lapper har du planer om at lave?

  Og ikke lige nogen evighedsprojekter her pt., men har i dag blogget om ALLE de mange projekter, jeg i stedet har gang i...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jeg kan ikke huske antallet, som jeg beregnede for lang tid siden. Jeg mener, at hver firkant er ca. 10 cm. Jeg tænker, at tæppet skal være ca. 150 X 150 cm, så det vil sige, at der skal bruges ca. 15 X 15 firkanter = 225 stk.

   Du har bestemt godt gang i en masse projekter :-) Jeg er godt nok dårlig til at starte noget nyt op i forhold til dig :-)

   Slet
 3. Har også et tæppe i gang. Det er så stor nu at jeg kan sidde under det når jeg hækler på det, så dete r ganske hyggeligt. Men det kommer frem og tilbage som humøret er. Men ganske praktisk at have noget der kan tages frem, når hjernen trænger til hvile

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt huske dit fine tæppe! Det er praktisk bare at kunne tage sådan et frem, når man bare vil lave noget nemt.

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud med alle de flotte farver! Tror at et tæppe også ville være et evighedsprojekt for mig, så derfor hækler jeg dem ikke ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Elena! Hvis man ikke er til langvarige projekter, så er sådan et tæppe heller ikke sagen :-)

   Slet
 5. Lækre farver! Hvor mange skal du op på i alt for at du har et tæppe? Jeg tænker på hvor lang tid det tager mig at sy et patchworktæppe, så mon ikke det tager dobbelt tid at producere sådan et lækkert granny-tæppe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal ca. hækle 225 stk, hvis jeg endeligt beslutter, at tæppet skal være 150 X 150 cm. Så der er laaaaang vej endnu.

   Slet
 6. Lapperne ser flotte ud og nu ligger de lunt og godt sammen i kassen ;) evighedsprojekter er mit mellemnavn - jeg er også igang med en oprydning og der dukkede et par stykker op i den forbindelse ;) jeg har også et tæppe liggende, måske man skulle ... nej jeg venter lige lidt endnu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du venter bare, til det er klar til at komme frem igen :-D Heldigvis har jeg kun dette evighedsprojekt lige nu.

   Slet
 7. Dine firkanter er så fine - og retroagtige!

  Åh, jeg har jo også et evighedstæppe liggende...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja! Ja, du har også et stykke vej endnu ;-)

   Slet
 8. Sikke nogle flotte farver. Jeg glæder mig til at se det færdige tæppe ;)
  Jeg har et tæppe liggende som garn og opskrift er købt til. Nu mangler jeg bare at komme i gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hvor spændende, Tanja! Det kan være, du viser det på din blog :-)

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.