onsdag den 29. januar 2014

Et nyt resteprojekt

Jeg har desværre ikke haft så meget tid til bloggen i denne uge, da jeg har haft lange arbejdsdage og først er kommet hjem efter mørkets frembrud. Energien har ikke været til meget om aftenen, så jeg har forsømt at besøge og kigge rundt på alle de spændende blogge derude. Der har heller ikke været meget energi til at nørkle, desværre. Men nu "lysner det", så jeg kan tage revanche!

Hvem ligger ikke inde med en masse bomuldsrester? Jeg gør! Spørgsmålet er så, hvad man kan bruge dem til. Jeg stod og manglede et slå-hjernen-fra-projekt, og efter at være blevet inspireret af både Anja og Susannes fine håndklæder med granny squares forneden tog jeg for et par dage siden beslutningen om at ville bruge mine rester til sådan et fint håndklæde.


Jeg har brugt et mønster på en granny square, som jeg har fundet i Lisbets bog "Fine og farverige firkanter". Jeg har valgt mønstret fra min yndlingsside i bogen - det er siden med Wiinbladskruset.
4 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan et slå hjernen fra projekt :)

  SvarSlet
 2. Hej Anita
  Dit indlæg i dag er bare så bekræftende for, at sammen er vi bare meget bedre :-)
  Fedt at se, at du har fundet inspiration rundt omkring, og jeg glæder mig til at blive inspireret af det håndklæde, du sikkert snart viser os :-)
  Venlig hilsen
  Susanne

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.