søndag den 12. april 2015

Jeg roder lidt med intarsia-hækling

Det kom sig egentlig af en mønster-ide, som jeg fik. Denne ide kræver, at jeg udvider min tekniske viden og kunne indenfor hækling.

Heldigvis har jeg en "hæklebibel", som jeg for længe siden har købt i Tyskland. Sådan er for mig guld værd, når jeg står overfor noget nyt. Til at supplere med bruger jeg rigtig meget forskellige hjælpevideoer på YouTube. Det har jeg også gjort denne gang.

Til min mønsteride lagde jeg ud med at vikle nogle mindre garnnøgler. De er ikke viklet korrekt "efter bogen", men det fungerer fint sådan her.


Det gik fint med at komme i gang (sikke en masse tråde!), men undervejs kom jeg i tvivl om, om jeg gjorde det korrekt ved farveskiftene, da jeg ikke var tilfreds med resultatet. Derfor gik jeg i gang med noget helt enkelt, som svarede til de billeder, der er i min hæklebog. 


Udfra denne prøve kunne jeg se, at jeg havde gjort det rigtig i første forsøg. Mine "overgange" mellem farveskiftene er nøjagtig magen til dem i hæklebogen.
Jeg valgte herefter dog at gøre mit mønster større, da jeg ved mit første forsøg kunne se, at det nok ikke ville fungere, når det hele var så småt. I skal nok få mønsteret at se -  hvis det altså kommer til at fungere.

4 kommentarer:

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.