onsdag den 10. december 2014

Velkommen på forsiden!

Som fortalt i mandags var jeg endnu en gang i strikkebio.

Som skrevet i dette indlæg var der mødt en journalist og fotograf op. Jeg var en af dem, der blev interviewet, da jeg havde været med til den første strikkebio i Kolding.
I går bragte Jydske Vestkysten en artikel om arrangementet, Se lige, hvem der var med på forsiden - Søster og jeg! Der var også en smule af det, som jeg havde fortalt journalisten.


Inde i avisen kunne man lige se resten af "sjakket" - min mormor, som nok tog aldersrekorden i salen med sine 79 år. Ved siden af hende sad min mor. De hyggede sig begge gevaldigt og både filmen og arrangementet faldt i deres smag. De er friske på endnu en Strikkebio!


7 kommentarer:

 1. Velkommen på forsiden! :o) Det er sikkert en sjov oplevelse.
  Det ser rigtig hyggeligt ud med bio og strik, men jeg tror ikke at jeg ville gøre det - lidt for meget multitaskning efter min mening, men jeg har heller ikke prøvet det, så helt sikker kan jeg ikke være.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ikke, det er så svært, men sådan er vi så forskellige. Jeg synes dog, det er nemmere at strikke end at hækle,da jeg ikke behøver hele tiden at kigge, når jeg strikker.

   Slet
 2. Fantastisk! I passer jo perfekt på forsiden og hvor er det fedt, at I kom afsted allesammen :) Har du mulighed for at hjælpe mig med en kopi af artiklen? Jeg samler lidt sammen af de skriverier, der er om arrangementerne. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Jeg sender det til dig via din mail :-)

   Slet
 3. Det første jeg tænkte da jeg læste det du skrev var. Din mormor, 79 år, du tager pis på mig. Det ligner hun da overhovedet ikke på billedet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg godt ;-) Min mormor ser yngre ud, end hun er. Det skal dog siges, at hun farver sit hår :-D

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.