fredag den 7. november 2014

Torsdags Teaterkoncert

I går havde manden fødselsdag, og det fejrede vi med en fællestur til smilets by.

For et stykke tid siden bestilte vi billetter til "Rolling Stones Teaterkoncert", hvor blandt andet Michael Falch og Cecilie Stenspil var med. Vi har en svaghed for Rolling Stones musik og blev derfor fristet. Mine forældre og søster og svoger har det på samme måde, så derfor blev det en familieudflugt.

Der var ikke tid til et rigtigt restaurantbesøg, da det jo var en almindelig hverdag, hvor folk skal holde landet kørende. Vi tog derfor et ophold på en af Monarchs motorvejsspisesteder. Det smagte ganske udmærket. Jeg fik en burger med pulled pork.Forestillingen forgik i Hermansteater i Tivoli Friheden. Et flot sted. Fotografen Philip Townshend havde taget plads og skrev autografer i en af hans fotobøger. Han har taget de allerførste billeder af Rolling Stones, så jeg fik brugt mit rustne engelsk overfor den søde ældre herre. Hans billeder er flotte i al deres enkelthed. Der er ikke så meget pjat med skarphed og andet lir, men motivet og historien i billedet er det, der bærer det hele - love it! Det var guf, at han var til stede for en fotointeresseret person som mig.Forestillingen var super! Alternativ men på den fede måde, og selvfølgelig spækket til bristepunktet med Rolling Stones' udødelige hits. Jeg er især fan af "Start me up", og den var selvfølgelig også blandt de mange hits.


Alt i alt en superduper torsdag!

10 kommentarer:

 1. Åh, vi elsker også Rolling Stones her. Lyder som en fed oplevelse og den der burger ser vildt lækker ud:)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud håber I havde en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Sikke en succes. Skønt at i alle havde en rigtig god oplevelse. Dejlig musik er altid værd at køre efter ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig, og i min familie gør vi det gerne. Der er ikke noget som en god musikoplevelse.

   Slet
 4. Fedt og høre at det var en super oplevelse.... ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Det var alle pengene værd. Det var godt, vi var heldige at få billetter.

   Slet
 5. Hvor hyggeligt altså, koncertstemning er bare herligt - og roadway food eller ej, pulledpork går man aldrig galt i byen med :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte også rigtig godt! Jeg har kun en gang før fået pulled pork hos en veninde, hvis mand er super til at lave det.

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.