onsdag den 19. november 2014

Billetterne er købt!

Jeg glæder mig! Ret så meget faktisk! Ikke mindst fordi det var SÅ hyggeligt sidst, jeg var af sted.

Denne gang vises ydermere en film, som jeg ser frem til at se, og Bodil Jørgensen er en skøn skuespillerinde! Denne gang skal jeg afsted med søster, mor og mormor, så der er lagt op til endnu mere hygge! Billetterne er selvfølgelig allerede købt!

Der er endnu flere biografer med i denne omgang Strikkebio, så kig forbi Rock & Roll Hausfrau eller gå direkte til billet- og biografinformation.

Måske ses vi?


10 kommentarer:

 1. Så spændende, jeg skal bestemt af sted engang :)
  Synes dog ikke det er helt overskueligt på hjemmesiden :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det heller for mig til at begynde med, men nu har jeg fundet tricket ;-)

   Slet
 2. Jeg overvejer det :-)
  Men synes egentlig ligesom Tanja, at siden hvor der bestilles billetter er lidt forvirrende. Meeen jeg har nu også prøvet , at blive vildt begejstret for hvor mange forskellige børnefilm, de viste i Kolding. Lige indtil jeg opdagede, at jeg havde booket billetter i Palads i København. Ups !! :-)

  SvarSlet
 3. Det er så fedt, at I tager afsted alle sammen. Og indtil videre ser det jo ud til, at I kan fylde alt det I vil. :D Jeg håber, at I kommer til at hygge jer rigtig meget.

  SvarSlet
 4. Det lyder altså bare hyggeligt - det holder min mor solo, når vi kommer forbi til film/blandselvslik-weekend :p Og ind i mellem prøver hun ihærdigt at narre os til at nørkle med, men vier bare så talentløse. Men hyggeligt er det :p

  - Anne

  SvarSlet
 5. Det er bare sådan en god idé :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.