fredag den 1. august 2014

Fødselsdags-give away

Kender I det med at blive helt blank, når folk spørger, hvad man ønsker sig?

Jeg starter altid med at være helt blank, og de små grå må sættes på overarbejde. I år har jeg gjort mig selv den tjeneste at skrive det ned, hvad gang jeg kommer i tanker om noget, som kunne være et punkt på en ønskeseddel. Denne gang står fx: 2 gamle ølkasser, helst med skriften "Slotsmøllen", en hængelampe til stuen og selvfølgelig et par kreative bøger "Strick Nostalgie" og "Lust auf Lace". Desuden ønsker jeg mig bogen "Anziehungskraft" af Guido Maria Kretschmer.

I anledning af at jeg snart igen kan sætte endnu et flag i lagkagen, søsætter jeg en lille give away.

Denne gang har jeg købt et eksemplar af Maja Hansens nye hæklebog "Nye hæklede dyr", som den heldige vinder kan blive den lykkelige indehaver af.Det en eneste, du skal gøre for at komme i betragtning til bogen, er at skrive, hvad der står på din ønskeseddel.

VIGTIGT: Husk at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder.
Man kan kun deltage, hvis man har en adresse i Danmark. På grund af spam kan du heller ikke deltage som anonym.

Du er selvfølgelig velkommen til at dele denne give away på din blog eller andre steder.


kage  Jeg trækker en heldig vinder på min fødselsdag den 13. august kage 

37 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen:)
  I min familie ligger alles ønskesedler på min kærestes blog. Så kan andre lige gå ind at kigge, hvis de skulle få lyst til at give en af os en bare-fordi-gave:) Det fungerer meget godt, man skal bare lige huske at opdatere den efter jul og fødselsdage;)
  På min står der knit-pro hæklenåle, wellnessbehandling for 1, glattejern og portvin. Der står også omgangstæller til strik, men den har jeg lige købt i dag, så jeg må hellere huske at slette den;)
  Der kunne også have stået Nye hæklede dyr, men den har jeg ikke fået tilføjet endnu, og forhåbentlig vinder jeg den her, så det ikke er nødvendigt:)
  Hilsen Karen, kme.nielsen(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker give away. Jeg er helt vild med hendes bøger.
  Ja, på min ønskeseddel står der:
  Forklæde (jeg sviner i et køkken ;-)), strikke/sybøger, abonnement på kreative blade, japanske sybøger, fine neglelak, smykker (Anne Black, Mette scherning, Pernille Corydon, Line Kragh), tunesiske hæklenåle.
  Håber der var lidt der kunne bruges :-)
  Mvh Trine (trineldalsgaard@gmail.com)

  SvarSlet
 3. På min ønskeseddel som først skal bruges til jul står der i hvert den nye John Grisham bog som udkommer til oktober, så skal der vidst også et par hæklebøger på, kan bare ikke helt bestemme mig for hvilke der er mest interessante, og der skal nok komme mere inden jul, men jeg er ligesom dig også begyndt at notere ned efterhånden som jeg kommer på noget.
  Og så tillykke med fødselsdagen.
  Mvh. Connie (conniedahl@hotmail.com)

  SvarSlet
 4. jeg har så lige haft fødselsdag og jeg ønskede mig garn og hækle bøger og oplevelser
  Jeg fik garn og en tysk hæklebog også med dyr, så det skal prøves
  Jeg fik også nogle gode oplevelser hvor jeg har nogle tilgode endnu, bla en tur til kbh og skal spise på sans souci
  Krydser fingre for mig og tillykke med den 13. august

  SvarSlet
 5. Tillykke med den kommende fødselsdag og sikke en dejlig give away :)
  Jeg har også de sidste par år gjort præcis det samme som dig med at skrive ned efterhånden som jeg kom i tanke om mine ønsker, ellers synes jeg nemt man kommer til at ønske sig noget som man måske ikke rigtig ønsker sig.
  Bogen i din give away står på min ønskeseddel, sammen med Disney film, Troldepus bøger, Hæklerens store teknik og mønster bog, penge til en ny røremaskine, en løv støvsuger og spillet Rommy Cup.
  En god blanding af alt muligt :)
  Jeg krydser alt hvad krydses kan for at jeg er de heldige vinder.
  (liliestjerne@msn.com)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Herlig give away.......endnu et år. Som tiden flyver.
  Jeg deltager gerne....du har min mail ^^

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdagen :-)
  Har selv lige haft fødselsdag og på ønskesedlen stod der bl.a. Hæklebøger, Danielle Steel bøger, parfume, brødrister, jeans, smykker. Og jeg var faktisk heldig at få alle disse ting.
  Jeg har altid en ønskeseddel i gang, netop fordi man ikke kan huske noget som helst op til jul og fødselsdag :-)
  Hilsen Merete ( merete-d-h@hotmail.com)

  SvarSlet
 9. Tillykke med din kommende fødselsdag 😊 På min ønske seddel står der ting som garn, DIV hæklebøger, gavekort til arnold Busck, Matas mfl, hæklebøger, hjemme lavede gaver, en del film, wellness behandlinger m.m
  Håber jeg vinder den bog. Har hendes andre bøger 😊
  jenny1978@gmail.com

  SvarSlet
 10. Er også en der skal skrive det ned hen ad vejen...på min ønskesedlen står der flere kreabøger. Bla denne bog...har de to andre bøger med hæklede dyr. Ønsker også den med frugt og grønt. Bogen magiske måneder. Hæftet All you knit i love, en tatovering mere og måske lidt mere inden den skal findes frem. Og snarligt tillykke med din fødselsdag.
  Joanfrost1978@gmail.com

  SvarSlet
 11. Sikke en fin giveaway og på forhånd tillykke med fødselsdagen :-) Jeg har fødselsdag den 6 oktober og indtil nu står der wellness på ønskesedlen og gavekort til favorit tøjbutikken. Bogen her ville nu også falde på et godt sted, ønsker mig at lære og hækle - svært og skrive på ønskesedlen men det står helt klart på drømmesedlen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte lige min mailadresse Heidi.ellehauge @ mail.dk

   Slet
 12. 13 er mit lykke tal, så jeg håber på at være heldig :)
  På mine ønskesedler står der altid, garn, bøger og sølvøreringe.
  "Desværre" har jeg fødselsdag i februar, ellers ville der nok også have stået krukkeblomster på ønskesedlen - måske skal jeg begynde at ønske mig gavekort til en planteskole :D

  SvarSlet
 13. Tillykke med fødselsdagen :)
  Jeg ønsker mig fine hæklede ting fra min svigerinde, da jeg desværre ikke kan selv - Min lille søn har fået de flotteste ting i barsels og dåbsgave. Så det ville også være hende der skulle have denne fine bog :)
  pbrohus@yahoo.com

  SvarSlet
 14. Uh, det bliver spændende at se, om du får alt det du ønsker dig! Jeg ønsker mig mest af alt et fuldt Karbonz KnitPro sæt... Det ville være så dejligt! Og så ønsker jeg mig bøgerne Mere feminin strik og Glamourstrik - og garn til et par trøjer. :D
  Kh Astrid

  afmunksgaard(a)gmail.com

  SvarSlet
 15. Det er skægt, jeg har fødselsdag to dage efter dig og jeg har det på præcis samme måde med min ønskeliste. Jeg plejer dog også at skrive ned løbende, men det er ikke altid jeg husker det.
  I år ønsker jeg mig bl.a. hæklebogen "Lutter løkker" og jeg kunne sagtens bruge "Nye hæklede dyr" også.
  Mange hilsner og krydsede fingre for en ekstra gave til min fødselsdag Christina husted.ch(a)gmail.com

  SvarSlet
 16. Uha de ønsker til fødselsdage - jeg har også en fødselsdag på vej, og jeg er ikke god til at ønske mig noget. I år ønsker jeg mig dog en jakke hvor der er plads til at kunne bære baby under, så det håber jeg meget at få. Ellers så er diverse garnopskrifter og garn altid højt på listen :-)

  SvarSlet
 17. På min ønskeseddel står der blandt andet en ny blender :)

  //Bettina
  MrsSpeechless@jubii.dk

  SvarSlet
 18. Jeg hader at skulle skrive ønskeseddel. Det er efterhånden ved at blive en "mande"-ønskeseddel a la "Strømper og underbukser", for jeg aner det virkelig ikke.
  Jeg er dog begyndt at ønske mig bomuldsgarn, for det kan jeg ALTID bruge (og dog, døjer for tiden med seneskedehindebetændelse efter at være gået amok med en ny hækleopskrift :P ).
  //Rikke - overspring.mhansen(a)gmail.com

  SvarSlet
 19. på min ønskeseddel står der hækkeklipper og parfumen happy
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 20. En spiralizer! Kunne jeg klart bruge;o trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 21. Sikke en skøn gevinst!! Jeg skriver ikke ønskeseddel mere, da jeg ingen fødselsdagsgaver får. Men i år købte jeg et par nye sko til mig selv.

  SvarSlet
 22. Tillykke med fødselsdagen. Jeg har selv fødselsdag i august og ønsker mig en grøn Kahle vase

  Eva Vejlstrup

  SvarSlet
 23. Sikke en dejlig præmie - og tillykke med fødselsdagen når vi når så langt.
  På min ønskeseddel (omend det først er til jul og februar) står der en ny overlocker og et helt sæt med clover hæklenåle.

  kontakt@jeansjeans.dk

  SvarSlet
 24. Deltager meget gerne :-) på min ønskeseddel står der strikkekit sjal fra christel seyfarth , kopper fra royal copenhagen , kay bojesen abe :-) kähler vase sort/hvid :-)
  Storkevej@yahoo.dk

  SvarSlet
 25. På min ønskeliste står der brødrister og kande :)

  SvarSlet
 26. Pyha jeg er ikke god til at komme på ønsker, men helt sikkert bogen, så jeg kan lave fede dyr til min lille dreng :) Derudover er mit største ønske at flytte, så min lille dreng kan få sit eget værelse og jeg kan få mere plads til at være kreativ :)

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 27. På min ønskeliste står der bl.a. en Dymo Labelwriter. Den er så alsidig og forhåbentlig kunne den skabe lidt orden i kaos ;)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 28. Tillykke med din kommende fødselsdag :) Jeg fejrer også fødseldag i august og noget af det der altid er på min ønskeseddel er bøger og jeg ejer ingen af Maja Hansens endnu. Men det ville da være dejligt at få den nye på hylden :)
  Jeg har mange ønsker, men et sæt knitpro pinde, et par keramikstager med fjollede fugle, store grønne krukker til haven og nogle bestemte smykker ligger højt på min ønskeseddel.

  SvarSlet
 29. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen.

  Uha, min ønskeseddel er laaaaaaang, men den ligger som regel oppe i mit hoved, for jeg får glemt at skrive ønskerne ned. Og når jeg så bliver bedt om en ønskeseddel, så er jeg helt blank :o( - DUMT!!

  Men krea-bøger er altid et hit :o)

  Jeg vil helst ikke skrive min mail offentligt (pga. spam), men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så har jeg jo en blog, hvor jeg kan "fanges" :o)

  SvarSlet
 30. Nu er der ikke længe til, at du har fødselsdag - og det har jeg også :-)))

  Jeg ønsker mig altid smukke ting - det siger jeg altid, når folk spørger, hvad jeg mangler.

  Jeg ønsker mig en flowerpot - enten i orange eller mørkeblå/mørkelilla - og det skal være en af de gamle i emalje.
  Ellers ville jeg blive glad for noget lækkert garn.
  Tænk, jeg aner ikke, hvilken strikke- eller hæklebog jeg ønsker mig pt... men Maja Hansens her kan der sagtens blive plads til i reolen :-)

  zoomsnoren(a)gmail.com

  SvarSlet
 31. Hejsa og tillykke med fødselsdagen. Øverst på min ønskeliste står, en billet til Færøerne For Færøerne er mit hjem land. Og der bor min far med famillien

  SvarSlet
 32. Tillykke med dagen på onsdag. Jeg har fødselsdag i dag og fik et par lækre gaver da jeg havde familien til morgenkaffe i går. Fik bl.a. Kähler vase med gule striber, dørklokke, vejrstation, gavekort og lækker creme.
  Nanna_schack@yahoo.dk

  SvarSlet
 33. Uha jeg er rigtig dårlig til det med ønsker. Men har da ting jeg drømmer om såsom en køkkenmaskine, et weekend ophold sammen med manden, en ny computer og en masse rammer med nye billeder af alle mine 6 skønne unger

  Skindbjerg.olsen@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Mon jeg kan nå at være med ...
  På min ønskeseddel står: speciallavet sengebord/hylde, og keramik af Leif Hjorth

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.