fredag den 17. januar 2014

12 Months of Knitting: Kjolen fra Sandnes Garn er færdig

Januarprojektet i udfordringen 12 Months of Knitting blev færdig i går aftes.

Jeg synes, den er blevet rigtig fin og er tilfreds med slutresultatet. Den er, som før nævnt, strikket i bomuldsgarnet Mandarin Petit fra Sandnes Garn, som er en lækker kvalitet. Med al respekt for de billige bomuldsgarner, så er denne kvalitet klart den bedste, jeg har haft i hænderne.
Opskriften er også fra Sandnes Garn og findes i hæftet  "1107 Mandarin Baby". Det er kjolen under tema 5.

Opskriften er ikke svær, så kjolen kan sagtens strikkes, selv om man ikke har så megen strikkeerfaring. Hulmønstret er helt simpelt, men ser flot ud. Den hæklede kant består af to omgange, hvor man kun skal mestre fastmasker og luftmasker. Kjolens stropper lukkes med 2 tryklåse.

Jeg har brugt to grønne nuancer. Kjolen er tiltænkt min mands niece.
English

My knitting project for January is now finished. It's a dress for a 2 years old girl. It is knitted in cotton, Mandarin Petit, from Sandnes Garn. The pattern is also from Sandnes Garn. You can find the pattern in the booklet  "1107 Mandarin Baby".  The dress is not difficult to knit.
The dress is for one of my husband's niece.

Deutsch

Mein Strickprojekt hier in Januar ist jetzt fertig. Es ist ein Kleid für ein 2 Jähriges Mädchen. Das Kleid habe ich in Baumwolle gestrickt. Die Wolle stammt von Sandnes Garn und heißt Mandarin Petit. Die Strickanleitung ist auch von Sandnes Garn und stammt aus dem Heft "1107 Mandarin Baby". Es ist nicht schwierig das Kleid zu stricken. Das Kleid ist für eine Nichte meines Mannes.


******
Jeg deltager i Creative Friday hos Natural Suburbia

I'm participating in Creative Friday at Natural Suburbia


15 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet skøn. Farven er simpelthen fantastisk! Og så hurtig du er færdig med januar-strikkeriet! Kan du mon vente helt til februar med det næste projekt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kan jeg ikke :-D Jeg ved jo allerede, at det skal være pigeponchoen, og i dag har jeg været heldig at få fat i det garn, som ellers var udsolgt. Så nu venter jeg bare på, at pakken kommer, så jeg kan få hæklenålen til at gløde :-)

   Slet
 2. Den er altså blevet så kær!
  Det er så fint med hulmønstret foran, og farven rigtig frisk! Den kan modtageren - eller dennes mor - kun blive rigtig glad for.

  Rigtig god weekend - og strik :-)

  SvarSlet
 3. Den er altså blevet så kær!
  Det er så fint med hulmønstret foran, og farven rigtig frisk! Den kan modtageren - eller dennes mor - kun blive rigtig glad for.

  Rigtig god weekend - og strik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for farven. Det var den, mit øje først fangede på hylderne hos "Martha". Så det måtte jo bare være den. Jeg kan også rigtig godt lide det enkle hulmønster.

   Slet
 4. Sikken en glad lille pige, du der får dig, for det er godt nok blevet en sød lille kjole :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også, hun bliver. Moren er i hvert fald blevet rigtig glad, og hun glæder sig til at modtage den til mindstepigen. Så er der noget ved at kreere noget til andre <3

   Slet
 5. En rigtig sød kjole og lækker farve <3

  SvarSlet
 6. Så flot resultat! Sød farve og mønstre. Tror at pigen bliver glad for gaven ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Elena! Jeg er helt sikker på, at hun bliver glad. Jeg har strikket den lidt større, så hun kan bruge den til sommer.

   Slet
 7. Sweet dress, the color is very fresh.

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.