torsdag den 31. oktober 2013

Happy Halloweeeeeeeeeeeeeen!

Jeg har rigtig taget Halloween til mig. Jeg synes, det er så hyggeligt her i mørket med alle de lysende græskar og al den fine udsmykning. Aftensmaden har i øvrigt bestået af blandt andet græskar i form af hokkaido.

Man kunne også bruge aftenen på at være kreativ. Hvis det skal være "en lille ting", kunne det være disse søde græskar-øreringe, som Anja har kreeret. Der findes på en dansk opskrift og en engelsk opskrift. De tager ikke lang tid at lave og er rigtig søde. Jeg har her foreviget en af dem i lørdags.


Vi har ikke pyntet op herhjemme, men der er dog en kurv med forskellige dele til Legomænd klar, hvis der skulle komme nogle små udklædte og ringe på døren. Det var min mands ide, da han syntes slik var kedeligt. Den er en gang i dag blevet vist frem til to søde piger, der hver byggede sig to Legomænd.
HAPPY HALLOWEEN! 


4 kommentarer:

 1. FEEEEED ide med de Lego-mænd.
  Boede jeg i nærheden var jeg sørme selv kommet på Trick or Treat hos jer......
  Låååve it. Det er sgu kreativt tænkt i stedet for det kedelige slik. God aften til jer :-D

  SvarSlet
 2. Glædelig Halloween! Sikke en fedfed idé med de Legomænd :D Er sikker på, de må falde i god jord hos de uhyggelige besøgene på dørtrinnet :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! De par stykker, der kom forbi, var i hvert fald tilfredse. Nu er der stadig så mange i kurven, at den kommer frem igen næste år ;-)

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.