torsdag den 1. oktober 2015

Afrunding af To do/Ta da

Jeg nåede desværre ikke så meget af fra min liste

Jeg er startet op på en djævlehue, men jeg har klokket i opskriften et par gange, så det har taget længere tid end planlagt. Det tror jeg, vi er flere, der kender til. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Djævlehuen ryger bare videre til denne månedsudfordring Kids Month!Til gengæld glædes jeg dagligt over mine retrocoasters, som vi bruger hver dag i stuen.Der har også været andre kreative projekter, som ikke stod på min listen. Blandt andet denne store Niveadåse, som skulle fungere som sangskjuler til min mormors 80 års fødseldag.

Den er lavet af en store æske fra Søstrene Grene. Jeg startede med at male den blå med akrylmaling fra samme sted, men det dækkede slet ikke tilfredsstillende, så jeg købte noget blåt spraymaling, som fungerede noget bedre.
Ovenpå klistrede jeg Nivea-logoet på og skrev "The Eli Edition" på. Min mormor hedder nemlig Eli.Pudefyldet skal forestille creme. Min mormor blev overrasket - også over sangen, som jeg selv har skrevet. Den blev faktisk god, hvis jeg skal skal sige det, og det skal man jo nogle gange.


Det har været et rigtig godt tiltag med To do/Ta da! Der har været godt gang i de kreative sjæle på bloggene og der er blevet skrevet flittigt. Det har bestemt været en fornøjelse.

Nu glæder jeg mig til Kids Month

10 kommentarer:

 1. Jeg springer også videre med Kids Month og glæder mig til at se den færdige djævlehue :-)

  SvarSlet
 2. DIne retro coasters er bare så fine!
  Og den sangskjuler tager da kegler:-)

  SvarSlet
 3. Kender alt for godt det med at påbegynde noget og så går det ikke lige som man havde tænkt - glæder mig dog til at se huen færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle gange som om, at det, man er i gang med, aldrig er så spændende som noget nyt :-D

   Slet
 4. Lækre ting du har fået lavet i sept. og jeg glæder mig til at se djævlehuen i Kids Month. Selv er jeg jo også tilmeldt, men er ikke rigtig nået ind i oktober endnu (mentalt).

  SvarSlet
 5. Lidt har også ret. Jeg nåede heller ikke alle mine ting på to-do listen. God sangskjuler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det, det har. Tak for rosen!

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.