mandag den 27. oktober 2014

Kreahygge og indkøb i Fredericia

Det er noget af en udfordring at komme hjem fra Kreative Dage i Fredericia med tomme hænder. Det skete heller ikke for mig.

Som før skrevet skulle jeg bestemme mig for en garnfarve til en poncho hos By Nyboes stand. Jeg besluttede mig for at kaste mig ud i den petroliumsblå. Garnet hedder i øvrigt Rosemary, og består af 100% merinould. Det er en rigtig lækker kvalitet, og jeg er allerede kommet i gang med halsen på ponchoen, som i øvrigt hedder Asta.Jeg faldt også over nogle rigtig fine maskemarkører til den nette sum af 6 kr pr. stk, så der røg 4 stk i posen.
De kreative kvinder og jeg mødtes hjemme hos mig efter messen til hotdog. Det var rigtig hyggeligt, og jeg havde inden dækket bordet med lidt kreative ting og sager. Sådan noget kan jeg bare ikke lade være med. Jeg ville gerne have lavet mere til bordet, men det var der bare ikke tid til.
Vi havde nogle rigtig hyggelige timer, og som altid flyver tiden af sted, når man er i godt selskab. Der blev nørklet med forskellige ting, blandt andet disse:Det har været en rigtig dejlig og inspirerende weekend, som jeg bestemt ser frem til næste år!

8 kommentarer:

 1. Gode indkøb og det ser ud til at det var et hyggeligt selskab. Lækker kreativ borddækning ;o)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor fint med temapynten :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anne! Jeg kan bare ikke lade være med lige at give bordet noget ekstra, når der kommer gæster.

   Slet
 3. Lækre indkøb! Jeg var afsted fredag og det blev også shoppet :D

  SvarSlet
 4. Det er spændende med ponchoen :0) - dejligt at komme godt fra start. Fedt med petroluems-farve. Jeg synes bare den farve gør sig SÅ godt - til næsten det hele.
  Rigtig god strikkelyst.
  Bordet er simpelthen SÅ fint! ;0)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.