torsdag den 17. april 2014

Jeg kan ikke få nok af harer for tiden

Jeg er simpelthen gået i gang med endnu en hare i forbindelse med mit aprilprojekt, som jo er at produceret noget til påske.

Denne gang er det en ret charmerende en af slagsen. Jeg stødte på den hos Marianne "Tulle Momsemor" Topping, hvor Marianne har lagt en oversat udgave ind. Haren taler nemlig russisk normalt. Jeg så lidt senere en på Hæklenålen, der havde kastet sig ud i at hækle den, og den var blevet rigtig fin, så nu er jeg også gået i gang.

Denne gang er jeg startet i noget lyst gråt akrylgarn og kun med enkelttråd. Den skulle nemlig blive temmelig stor, og udfra det, som jeg allerede har hæklet, holder det stik.

Jeg glæder mig til at kunne vise den færdige hare, men jeg mangler dog stadig resten af kroppen, ører, arme, ben og øjne.


4 kommentarer:

 1. Jeg vil også gerne hækle en hare, men jeg synes hele tiden at der kommer andre hækleprojekter i vejen. Jeg har en opskrift liggende som jeg har hat i 100 år....eller tæt på ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har også opskrifter liggende, som jeg ikke har fået startet på endnu. Der kommer nemlig også altid noget i vejen her :-)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at se den færdig ;)

  SvarSlet
 4. Det gør jeg også, Tanja :-) Indtil videre er arbejdet forløbet forholdsvis smertefrit!

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.