torsdag den 6. marts 2014

Den uvurderlige nørklehjælp

I lørdags fik jeg stor hjælp til at finde ud af, hvordan den sk*de linning skal laves i min LøvfaldsnederdelHun mente dog, at jeg måske var kommet til at lave noget galt. Det mente jeg bestemt ikke, jeg havde, men det skulle senere vise sig, at hun havde ret.

Jeg overvejede, om jeg skulle pille det hele op, da jeg havde 13 masker for meget, og jeg endte med at pille det hele op. Jeg har haft et par dage med smerter i skuldre og nakke, så derfor har jeg ikke fået så meget for hånden, desværre. Men i formiddags var jeg igen klar til at løse linnings-gåden. De muligheder, jeg havde for at samle masker op i trekanterne, svarede ikke til det, der stod i opskriften, og det var ved at drive mig til vanvid!
Efter min søster Anja var kommet hjem fra arbejde, tog jeg forbi hende for at se, om hun kunne knække koden. Efter at have set på det, mente hun, der var noget galt med måden, jeg havde strikket "trekantsguirlande". Jeg var stadig sikker på, at jeg havde gjort det, der stod i opskriften.

Men, men men! Der var en del af opskriften, som ikke var åbenlyst for mig - I ved det, som man bare ved, når man har strikket efter mange opskrifter. Jeg manglede ganske enkelt at strikke en pind ret på trekanterne, så jeg kunne starte den næste trekant i rækken i den rigtige ende af den forrige trekant. Det lyder rodet, som det står her, men når man sidder med det i hånden, giver det mening.

Så der var forklaringen på, hvorfor mine "trekantbuer" så at sige vendte forkert. Puha altså! Nu har jeg pillet op, og er klar til at starte forfra for gud ved hvilken gang. Nå, men af skade bliver man klog - og måske også færdig med en løvfaldsnederdel!

Ih, hvor sætter jeg altså stor pris på de strikkekyndige, som altid sidder klar til at yde mig lidt assistance. Uden dem havde jeg nok smidt dette projekt af H til.
4 kommentarer:

 1. Dejligt at du har fundet løsningen på problemet. Jeg håber ikke at du skal pille det op igen.

  SvarSlet
 2. Så burde det da kun gå en vej nu.....men sikke noget bøvl.
  Enten er den opskrift skrevet fjollet....eller osse er vi bare langsomtopfattende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er dårlig skrevet.
   Anita har strikket de nye trekanter til på den forkerte side af den foregående trekant, og derved kom det hele til at vende forkert.
   Måden I tog masker op på er rigtigt nok, men måtte være på den forkerte side af trafikanterne for at det kunne passe.
   Nu bør hun kunne tage masker op på den rigtige side - ellers giver jeg også fortabt! ;-)

   Slet
 3. Hey, har du lyst til at følges på GFC og Bloglovin? Jeg har også en Chanel giveaway! http://amorspil.blogspot.dk/

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.