søndag den 16. marts 2014

♫ All you people can't you see, can't you see... ♫ - "København, kunst og koncert" del 1

Denne weekend har været en af de særlig gode - en af de weekender, hvor man lige skal "falde ned" igen efter at have været høj og mættet af oplevelser og mange sanseindtryk. En af de weekender, som man har glædet sig til længe, og som alt for hurtigt er ovre. Jeg må nok allerede nu advare om, at det bliver nogle lidt længere indlæg, for jeg har så meget, som jeg gerne vil fortælle.
Nogle af jer, der følger mig på Instagram ved allerede lidt om, hvad det drejer sig om.

Min mand og jeg har sammen med min søster og svoger været i hovedstaden fra fredag til søndag. Årsagen til besøget hang først og fremmest sammen med, at et af ungdommens favoritgrupper kom og gav koncert i Forum i København. Denne gang havde Backstreet Boys valgt at besøge Danmark på en lørdag, og vi var heldige at få fat i billetter til arrangementet i november. Der gik ikke lang tid før, vi besluttede at gøre weekenden fuldendt ved at tage 2 overnatninger på Avenue Hotel.

Vi kørte fredag eftermiddag, da manden var kommet fra arbejde, og vi fik en rigtig hyggelig køretur til Sjælland.

Solen skinnede, og der var ingen bøvl med trafikken.Vi valgte at spise undervejs hos en Sunset, hvor vi fik en lækker burgermenu.
Det var ikke svært at finde hotellet, og kl. ca. 19 kunne vi tjekke ind på vores værelser. Det var et udmærket hotel med god morgenmad og service, og så lå det 5 minutters gang fra Forum og ca. 20 minutters gang fra centrum.
Om aftenen hyggede vi med chips, vin og X Factor, og søster og jeg strikkede samtidig.

Næste dag var DAGEN for alle vores oplevelser! Vores dag startede naturligvis med morgenmad, som var godt. Især de hjemmebagte boller stod i høj kurs. De var virkelig lækre!

Min søster og jeg mødte ved morgenmaden vores grandkusine, som var sammen med en veninde i hovedstaden af samme grund som os. Det var faktisk lidt sjovt, at de havde valgt nøjagtig samme hotel som os.

Efter morgenmaden tog vi bilen ud til kunstmuseet Arken. Der er for tiden en udstilling med Hundertwasser, som vi gerne ville se. Ingen af os havde før besøgt Arken, men det var bestemt ikke en skuffelse!

Det var her, jeg lidt fortrød, at jeg ikke havde taget min spejlrefleks med, men jeg havde besluttet mig for, at jeg denne gang måtte nøjes med mobilkameraet.


Hundertwasser-udstillingen var flot og farverig, så det var lige noget for mig. Jeg elsker de tanker, der ligger bag hans kunst. Især hans udsmykning af diverse bygninger og hans tanker om økologi fascinerede mig. På mange måder var han forud for sin tid.


Der var også andet kunst at se, blandt andet nogle værker af Anselm Reyle. Jeg har vist et af dem på Instagram. Det er dette gamle hjul, som fascinerede mig. Farven på lyset skiftede, og som Lisbet skrev til det, var der fed kontrast mellem det gamle hjul og det farvede lys.Lidt andet flot kunst


Og så var der lige et af de der citater, som jeg var nødt til at forevige.


Udover at der var meget at opleve i museet, bød deres butik også på rigtig mange lækre fristelser. Jeg holdt mig dog i skinnet, selv om der var et par neonlysestager, som jeg forelskede mig i, men jeg var dog ikke så forelsket, at jeg ville betale så meget. Men fede var de!

Efter besøget på Arken kørte vi tilbage til Hotellet og tog turen ind til hovedstaden til fods. Vejret var helt fantastisk, selv om det blæste.

Vi fandt restauranten Atlas Bar, som serverede noget helt fantastisk lækkert mad! Jeg fik noget burrito fyldt med ris og kidneybønnemos. Dertil forskelligt salat og guacamole.


Manden fik risret med grøntsager


Efter at have spist os mætte gik vi ud på Strøget. Blandt andet kunne vi alle godt lide at kigge rundt i Royal Copenhagen-butikken.

Her slutter dagens første oplevelser - resten må I vente med til næste blogindlæg. Jeg glæder mig til at fortælle om koncerten med Backstreet Boys i Forum.


8 kommentarer:

 1. Lyder og ser ud til, at det har været en utrolig begivenrigs weekend, og er ikke spor misundelig på koncerten med Backstreeet Boys.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare en skøn weekend! En af dem der sætter sig fast i hukommelsen.

   Slet
 2. Det lyder på alle måder skønt, og maden og hotellet ser skønt ud - og ja, Kevin ved vi jo alle sammen, er et syn for guder B-) Det ser ud til at have været en god tur.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Kevin er også i høj kurs her ;-) Jeg synes stadig, han er en flot mand.

   Det var en rigtig god tur!

   Slet
 3. Det var bare en weekend, som man kan leve længe på. <3

  SvarSlet
 4. Tak for turen, det føles næsten som jeg selv har været med ;) og det lyder som en meget lækker weekend :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.