lørdag den 4. januar 2014

Til salg i IKEA

I går drog manden og jeg sammen med min mormor til IKEA i Odense. Vi har for tiden gang i at få ryddet og indrettet det ene værelse, som bare er gået hen og blevet "aflægningsrum" for alle mulige ting i stedet for at være et hyggeligt rum, hvor gæster kan overnatte.

Vi har kasseret en del fra rummet, blandt andet er sovesofaen, et kurvemøbel, en lille og en stor reol blevet transporteret og doneret til en af Koldings genbrugsbutikker. Jeg elsker tanken om, at det, der er ens skrot, kan blive andres slot. Samtidig støtter det et godt formål.

Kender I det der med, at man finder noget med ens eget navn på og man bare MÅ forevige det? Det fandt jeg i går. Se selv!Nå, men tilbage til det, som besøget egentlig handlede om.

Det blev sværere at bestemme sig for et "opbevaringsmøbel" til værelset, end vi som udgangspunkt havde regnet med. Når der kommer for mange muligheder, bliver det altså mere kompliceret. Det endte med, at vi gik i gang med selv med at sammensætte elementer i Bestå-serien ved hjælp af deres indretningsprogram. Det var næsten, som da vi skulle have køkken - bare i mindre målestok heldigvis!

Vi skulle også have en sovesofa. Faktisk valgte vi en af dem, som vi hjemmefra havde sorteret fra som en mulighed, men IRL vandt den altså alligevel. Da de ikke havde flere af den madras, som vi først havde besluttet os for, købte vi den "bedste" af de 3 muligheder. Så gæsterne burde komme til at ligge godt.

Som det så ofte sker, når man er i IKEA, røg der en del andet i vognen. Helt tilfældigt faldt vi over et rullebord til køkkenet. Det passer perfekt ind i farverne og har en træbordplade magen til dem, vi har.

Lige ovenover i udstillingen hang LØSNINGEN på vores håndklæde/viskestykke-problemtik OG mit ønske om at få en tallerkenrække/hylde. Det kunne ikke være mere belejligt.

I afdelingen nedenunder blev vognen fyldt med lys, pander, lampeskærme, opbevaringskasser og meget andet.
Efter at have fundet varerne på diverse hylder og pladser, var vi klar til at stille os i kø for at betale. Det var heldigt, at vi var 3 - så var der en vogn til hver.

Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi også spiste sammen i butikken. Vi blev mødt af lutter søde medarbejdere, der hellere end gerne stillede deres hjælp til rådighed, og der var ikke overfyldt med mennesker. Det blev en noget længere dag, end vi først troede, men det er jo lige meget, når man hygger sig og ikke har andre planer.
10 kommentarer:

 1. var din mand tilfreds med prisen? Synes måske du er noget billig til salg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D Det ved jeg ikke, om han var :-D Jeg var i hvert fald ikke gratis at have med i IKEA :-D

   Slet
 2. Det er helt utroligt, man finder bare altid et eller andet, man ik vidste man manglede, når man er i Ikea :D
  Godt i havde en skøn dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De har altså bare altid noget, som man ikke kan leve uden!

   Slet
 3. Vi var afsted i dag :D Har dog ikke købt så meget som jer! :D
  Det er en flot opbevaringsløsning og en smart sofa!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ann! Jeg er allerede glad for de valg, vi tog. Det skal nok blive godt!

   Slet
 4. Det er da et skønt syn med fyldte IKEA vogne. Jeg bliver så lykkelig, sådan helt ned i storetåen når jeg står i kø i IKEA, med en fyldt vogn. Så det er da ikke det værste sted man kan blive sat til salg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er det ikke :-D

   Jeg synes, vi fik mange varer for pengene. Jeg elsker deres opbevaringsløsninger. Er der noget, IKEA bare er gode til, så er det løsninger til opbevaring og at få plads til meget på få kvadratmeter.

   Slet
 5. Altså, jeg tror, at det er fysisk umulighed at komme ud fra en IKEA-biks uden at have købt noget, som man ikke skulle have, da man gik ind ;-)
  Underetagen med alle dimser, ting og sager er bare for fristende....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heller ikke muligt, Anja! Jeg har ikke præsteret det endnu :-)

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.