torsdag den 2. januar 2014

Selfie for sjov!

Jeg er også hoppet på Elenas lille Selfie-leg, hvis man kan kalde det det. Det kunne være et

Jeg har dog ikke taget billedet af mig selv, men jeg har lavet kameraindstillingerne, så manden bare skulle trykke udløseren halvt ned for at stille skarpt og herefter trykke knappen helt ned for at tage billedet. Jeg har heller ikke noget billede af mig selv sammen med en kendt, men jeg kan da opfylde kravet om et lidt sjovt og til dels også kikset billede af mig selv.Billedet er taget, da vi i sommerferien var på campingtur. På billedet befinder jeg mig i Harzen på Okertalssperre Camping, som var et smukt, smukt sted. Baggrunden var vores udsigt fra campingvognen. Tænk at kunne spise morgenmad ud til en bjergside.

Tjek lige mit outfit! Jeg ser herrens ud altså, men det var rigtig køligt, så jeg havde iført mig: Sort top med gule kanter (Det kan lige anes under den røde flis), en rød og sort fliesjakke, turkise bukser og under dem et par lilla leggins. Som krydderi på det hele har jeg stribende Cirkelinestrømper og gule crocs på. Er jeg ikke smuk!12 kommentarer:

 1. Med så stort et smil kan du da bære al tøj - selv gule crocs:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det er jo med at finde en grimasse, der kan passe ;-)

   Slet
 2. De gule crocs, er jo lige "prikke over i´et" :D .. skønt smil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Alice!

   Jeg elsker mine gule crocs, selv om de er udskældte af "modepolitiet". De er gode at have på, og de er superpraktiske om sommeren, og når vi er af sted med campingvognen. :-) De er ikke kønne, men praktiske :-D

   Slet
 3. Sådan! :-D
  Fedt at du fik outfittet foreviget af manden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var jo nogle, der gerne ville se outfittet ;-)

   Slet
 4. Du er bare fantastisk! :)) Jeg har dog også på samme måde når jeg fryser, så er jeg ligeglad med om det matcher :)
  Det må være skønt i Harzen. Vi var en tur der i maj måned, inden vi fik børn. Der er så flotte udsigter over bjergene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Elena :-) Når man fryser, så kan det være ligegyldigt, hvad man har på, og der var jo alligevel ingen, der kendte mig på campingpladsen :-D

   Der er skønt i Harzen. Jeg håber på, at vi igen tager derhen med campingvognen.

   Slet
 5. Du ser i hvert fald glad og hyggelig ud :-)

  SvarSlet
 6. Hva ' ka' jeg si'.....du er skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Laila.

   Jeg er normalt forfængelig, så det krævede da også lidt overvindelse at poste billedet her i åben cyperspace. Men reaktionerne har jo været positive og sjove, så det var det værd!

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.