fredag den 24. januar 2014

En strikket katteklud

Så er mit lille neben-projekt blevet færdigt! Det var en dejlig adspredelse og et så lille projekt, at det var til at overskue. Et par aftener og så kunne de sidste masker lukkes af.

Billedet nederst tilkendegiver, at jeg ikke har skyllet kluden og strukket den, så den er lige, så det må I lige bære over med :-)
Opskriften har jeg fundet på Ravelry. Som nævnt sidst er den gratis. Den er på engelsk, men hvis bare man forstår at "K" er ret og "P" er vrang, så er der ikke mange ben i opskriften.

English

This was only a little knitting project. It's a wachcloth/dishcloth with a cat-pattern. You can find this easy pattern on Ravelry.******
Jeg deltager i Creative Friday hos Natural Suburbia

I'm participating in Creative Friday at Natural Suburbia

14 kommentarer:

 1. Den er kat'me fin... Næsten for fin til karklud. Tænkte den kunne være rigtig sød til "ekstraserviette" når de små børnrbørn kommer hjem og spiser....

  SvarSlet
 2. Den er vildt sød! Mine fremtidige karklude skal sgu også have fine mønstre. De gamle er da alt for kedelige, når jeg ser din. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så mange fine mønstre, som bare venter på at blive afprøvet ;-)

   Slet
 3. Det må være nemt at strikke den, men hvor det dog smart! Har ikke læst dit forrige indlæg, så ved ikke til hvem denne skulle være. Men tror at det er en flot lille gave til hvem som helst ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så nemt, og det ser så flot ud. Hvis man er lidt ferm, kan man jo lave sine egne fine mønstre.

   Slet
 4. Tak for inspirationen - den er blevet rigtig fin. Jeg kom til at hoppe ind på dit link, og straks var der jo et univers af søde klude, og det er jo nærmest umuligt at vælge. Men du har i hvert fald valgt en sød en, jeg er også til skønne katte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er så mange fine mønstre! Jeg syntes, det var svært at vælge, men denne gang blev det denne charmerende kat.

   Slet
 5. Jeg elsker også sådanne klude med ret-vrang-mønstre. Der er jo et hav af dem på Ravelry - man kan finde et mønster til enhver lejlighed og kvinde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ravelry er et mekka fyldt med kludemønstre! Det er bare at gå i krig!

   Slet
 6. Oh my goodness. So very lovely! I adore cats and knitting, so blending the two is simply perfect.

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.