lørdag den 5. oktober 2013

Lyserød lørdag - et kræftforløb i billeder

I dag finder der forskellige events sted i forbindelse med "Lyserød lørdag", som har til formål at støtte kampen mod brystkræft. 
Jeg har læst hos coco og co, at der blandt bliver solgt cupcakes i Aalborg til fordel for den gode sag. I søndags deltog jeg selv i et arrangement, hvor al overskud blev givet til "Støt brysterne". Det blev faktisk til hele 5400 kr, da beløbet blev talt op. 

For et år siden blev jeg spurgt, om jeg havde lyst til at forevige et brystkræftforløb for denne skønne, smukke kvinde! 
Det har været et skønt fotoforløb, hvor de første billeder blev taget, inden hun mistede håret. Undervejs er vi sammen kommet med gode ideer til, hvordan billederne skulle være. 
Jeg adopterede en ide med lyserøde boksehandsker, og jeg var heldig at finde nogle på Ebay (hvor man stort set kan få alt mellem himmel og jord). 

Da det er lyserød lørdag rundt omkring i landet, vil jeg her på bloggen fejre det med at vise de billeder, som er mest lyserøde. Nyd billederne af den smukke og fotogene kvinde, som har de skønneste øjne! Den flotte lyserøde paryk blev luftet. Tjek lige de skønne, smilende øjne! 
Dette billede er et af mine absolutte favoritter. Jeg elsker den skrå vinkel.


Dette billede er det sidste, som blev taget i løbet af hendes kræftforløb. Billedet er "the naked truth", hvor hun ingen makeup havde på.

 I dag er hendes hår igen vokset ud, og kræften er væk.


10 kommentarer:

 1. Hold da nogle skønne billeder, og dejligt at hun er igennem forløbet :)

  SvarSlet
 2. Wauw det rammer mig godt nok dybt ind i sjælen og sikke nogle fantastiske billeder! Du har virkelig forstået at fange hele essensen af denne smukke kvinde og jeg får bare lyst til at give hende en stor krammer! Hvor er det godt at hun er kommet ud på den anden side :D Rigtig god lyserød lørdag!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle smukke og fortællende billeder! Teknisk gennemført og en smuk kvinde.
  De viser flot kampen hun har været igennem!
  Godt at hun er kommet ud på den anden side af den frygtelige sygdom!

  SvarSlet
 4. Åh, det er bare så smukke billeder! Jeg er helt vild med parykbilledet og ikke mindst det sidste, som siger så meget!
  Jeg gik hen til hende i lørdags til zumbaarrangementet og fik komplimenteret hende for de smukke billeder. Hun er et rigtigt dejligt menneske!

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle smukke og rammende billeder :o) Det er bare sådan en møg sygdom - jeg hader den!

  Tak for omtalen af vores arrangement i Aalborg :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ordene, Camilla!

   Det var så lidt med omtalen. Det er med at gøre reklame for de gode initiativer, der sættes i værk for en god sag <3

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.