søndag den 7. august 2016

Mit projekt er kommet ud af starthullerne - #krealegene

Nu er jeg klar til at vise mit projekt so far.

Jeg er kommet godt i gang, men har måttet pille op, da jeg syntes, at hatten blev for stor i forhold til målene i opskriften, men nu kører det derudaf igen. Jeg er spændt på, om målene kommer til at passe. Jeg er dog nødt til at hækle lidt mere for at finde ud af det.

Jeg hæklet med to tråde - en mohair og en uldtråd. Jeg synes, det giver et flot farvespil. Desuden er jeg tilfreds med min hæklefasthed set i forhold til, at det skal blive til en hat.

Jeg håber, I alle er kommet godt i gang med jeres projekter.

NB: Som en del allerede ved, har jeg valgt at ændre logoet og hashtagget til kreaudfordringen , da jeg blev kontaktet af en sød strikker, som ville gøre mig opmærksom på, at jeg kunne komme ud i noget "uvejr" på grund af rettigheder til ord og logo.
Jeg har derfor fjernet billedet og ændret hashtagget til #krealegene, og jeg håber, at I andre også vil gøre det, så vi alle holder vores sti ren.

Jeg er indtil nu kun blevet mødt positivt af alle jer deltagere i forbindelse med ændringerne. Jeg vil også her gerne skrive TAK til jer alle for jeres tålmodighed og forståelse!
2 kommentarer:

 1. Hvor den fin
  Mon det var mig der var deltager nr 200 ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helena!

   Nej, det blev desværre ikke dig ;-)

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.