mandag den 2. februar 2015

På kreativ messe i weekenden.

I lørdags besøgte jeg Krea- og livsstilsmessen på Haughus Gods i Jelling. Jeg havde aldrig været der før, men Helena havde fortalt om, at hun skulle udstille der, så hvad var mere nærliggende end at tage af sted. Så kunne jeg hilse på hende og samtidig give hende den hæklede abe.

Vi startede med at besøg hovedbygningen, hvor Helena og nogle andre kreative folk udstillede og solgte deres hjemmelavede ting. Det var nogle flotte lokaler!

Jeg genkendte med den samme Helena. Hun blev meget glad for aben, og vi fik os en sludder, og jeg fik kigget på hendes og hendes venindes fine ting! Hvis du skulle have lyst, er der billeder på Helenas blog. Jeg købte denne fine, flettede taske, som jeg ikke kunne stå for. Faktisk var der flere af hendes flettede tasker, som jeg godt kunne tænke mig, men jeg skal jo også få dem brugt.Vi fik også kigget i staldene, hvor der både var kreative udstillere og antik/retrohandlere. Jeg faldt for et ovnfast fad fra Lotusserien. Jeg har en skål magen til (se billedet), så det måtte jeg bare have med hjem. Det står nu på sofabordet pyntet med bloklys, hyasinter og små påskeliljer.Efter besøget på Haugsted Gods tog vi ind til Vejle, hvor vi spiste en lækker frokost hos Restaurant Zhou. Maden var så god, at vi bestilte bord til den dag, hvor vi skal til Gintberg-show. Jeg glæder mig allerede.

8 kommentarer:

 1. Det var simpelthen den bedste start på lørdagen, at dig og din søster kom og hilste på, I er og bliver et par fantastiske piger og hvor glæder det mig at se, at du kunne bruge tasken.
  Som du nok har set har aben fået sin æresplads, og jeg skal nok love dig, at den kommer på bloggen en af de nærmeste dage ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord, Helena! Der er noget ved at give andre noget, når det giver så stor en glæde.

   Det var så hyggeligt at hilse på dig <3

   Slet
 2. Dejligt at du kom af sted og fik mødt Helena, som også er meget dygtig :-)
  En meget sød abe du har lavet til hende:-)
  Hilsner fra Maria & Tina fra "En verden af kunst"

  SvarSlet
 3. Det lyder da som en helt igennem skøn dag. Godt selskab, kreativ inspiration, alt for lækkert Lotus og god mad. Hvem kan ønske sig mere. Måske har du allerede besluttet dig for at skulle afsted næste gang også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan vist ikke ønske sig mere af en lørdag. Der er stor chance for, at jeg skal af sted næste år. (eller hvornår de afholder det igen)

   Slet
 4. Lækkert med et lotuskup :D

  - Anne

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.