torsdag den 30. oktober 2014

Jeg kom i tvivl om udtagningerne

I går nåede jeg de magiske 8 cm på min poncho og skulle i gang med udtagningerne. Jeg fik sat maskemarkørerne ind de rigtige steder og var så klar til udtagningerne.

Jeg måtte google lidt, men fandt frem til at man får pæne udtagninger ved at tage lænken op mellem to masker og strikke denne drejet ret, hvilket jeg før har praktiseret. Som læst, så gjort. Samtidig var udfordringen også at få strikket ribmønstret så det naturligt bliver "forlænget". Der står nemlig bare i opskriften: Mønsteret 2/2 rib skal bibeholdes og strikkes naturligt ind. Fint nok, men hvordan gør man det?

Jeg har prøvet mig frem og brugt min sunde fornuft. Der kommer nogle huller ved mine udtagninger, men jeg fandt frem til, at det skal der være. Lige nu ser mit strik således ud. Ser det ikke meget rigtigt ud?
Jeg skal tage ud på hver side af maskemarkøren.


8 kommentarer:

 1. jeg synes det ser fint ud, har det selv lidt anstrengt når der bare står strik naturligt eller hvad frase de lige bruger. de har jo selv gjort det, så de kunne jo forklare det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det ikke mig, der er "åndsvag" :-D Ja, det burde blive forklaret. Der er generelt meget "indforstået" i strikkeopskrifter.

   Slet
 2. Synes det ser helt rigtigt ud. Eller i hvert faldt fin :) glæder mig til at se den. Googler nemlig poncho hele tiden lige nu ... tænk hvis jeg kunne selv. Ha ha ha. Som om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må sætte dig ned og lære det :-D Jeg elsker også ponchoer!

   Slet
 3. Det ser vist rigtigt ud - jeg er heller ikke fan af den slags beskrivelser i opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, at det ser rigtigt ud - nu har jeg strikket videre på det, og der virker rigtigt.

   Slet
 4. Lækker farve - sådan due/petroleumsblå er altid så fint til skandinaviske hudtoner.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i. Garnet er bare rigtig lækkert!

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.