søndag den 22. juni 2014

Søndagsstrik på stranden

I dag tog søster, svoger, manden og jeg sammen med de to pelsede til stranden. Det blev en strand, som ligger et stykke fra der, hvor vi bor.
Vi havde taget lidt proviant med i form af Rotkäppchen Sekt Alkoholfrei. Det blev serveret i fine plastikvinglas, mens vi sad på fleecetæppe i sandet.

Jeg havde taget mit strikketøj med, så det gik der også lidt tid med, mens jeg nød det varme sand mellem mine tæer.Jeg tror, vi alle nød udsigten til vandet. Vi var overraskede over, hvor varmt, der var ved strandet i forhold til temperaturen hjemme på terrassen.Alt i mens fik de to pelsede tiden til at gå med at snuse og ikke mindst grave huller i sandet.

Hav en dejlig søndag aften!

8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Jeg elsker at være på stranden og ved havet...det sker desværre lidt mindre, når man er flyttet til Himalayabjergene;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lækkert og noget særligt. Nogle gange glemmer man helt at sætte pris på, at der ikke er langt til vandet derfra, hvor man bor.

   Slet
 2. Hvor ser det lækkert og hyggeligt ud, og med strikketøjet med kan det ikke blive bedre! :)

  SvarSlet
 3. Årh hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg har endnu bare-tæer-i-strandsand til gode. Fedt at du er nået dertil allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også lækkert sådan at kunne gå med bare tæer i sandet og mærke varmen.

   Slet
 4. Sommerstemning når det er bedst!

  - Anne

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.