torsdag den 5. juni 2014

Jeg har godt nok ikke nogle bukser med huller i, men...

... jeg må gå til bekendelse!  Jeg har en svaghed for små farverige og sjove lapper til at stryge på diverse.

I dag var vi en tur i grænsebyen Flensburg, hvor vi fik shoppet igennem. Eller det vil sige, det var nu mest mig, men jeg var lige i det humør.
Egentlig skulle jeg have nogle meget små rulleøjne. Derfor gik vi op i Rote Strasse, hvor der blandt andet ligger en lille fin garnbutik. Jeg var ret sikker på, at de ikke havde den slags i den butik, men manden gav ikke sådan lige op - det gør han nu aldrig. Han gik ganske enkelt ind og spurgte, om de havde nogle rulleøjne. Det havde de ganske rigtigt ikke, men kvinden i butikken gav os to muligheder, hvor de måske kunne have sådan nogle.

Vi forsøgte det ene sted, som lå i en gade, hvor vi aldrig har været før, men så fik vi også opdaget nye steder i Flensburg, hvor vi har været mange, mange gange. Det var en stofbutik, som havde en masse lækre stoffer, kreative bøger og meget meget andet! Vi gik først lige rundt og snusede, og jeg blev ret hurtig klar over, at de nok ikke ikke havde det, som jeg søgte. Men pyt med det, for der var mange andre spændende og flotte sager, blandt andet en masse fine knapper. Og så fandt jeg disse meget fine, små lapper. De var lige mig, især den ene pakke. Det kan der vel næppe herske tvivl  om. De røg altså med hjem sammen med den anden pakke med de 3 små lapper inden for sy-verdenen.

Nu må vi se, om jeg får dem brugt, eller om jeg finder nogle kreative veninder eller andre bekendte, der skal overraskes.9 kommentarer:

 1. De er altså også vildt søde!
  Der findes så mange søde og sjove af slagsen - og man kan vel altid finde et projekt, som de passer til :-D

  SvarSlet
 2. Skønne applikationer som du har fået købt dig :-)

  SvarSlet
 3. Ah, skønt jeg ikke er den eneste, der køber lapper, uden at ane hvad jeg skal bruge dem til! Har nok 50 af dem, og ikke et eneste hul...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at læse om andre, der har den "uvane". Jeg kunne nemt at have købt flere, men jeg styrede mig... :-)

   Slet
 4. Det var da nogle skønne lapper, den butik må jeg da finde i Flensburg eller det i stofbutikker på modsatte side af gågaden den ligger på et hjørne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er stofbutikken på den modsatte side af gågaden. Den ligger ganske rigtigt på et hjørne :-)

   Slet
 5. Sikke nogle fede lapper. Jeg kan godt forstå de skulle med dig hjem. Det var også fluks kommet med mig hjem :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.