torsdag den 5. juni 2014

Et nyt spansk hækleprojekt af de små

I går fik jeg startet op på et lille hækleprojekt, så helt skræmt af de små cupcakes er jeg næppe blevet.
Det er en spansk opskrift, men i stedet for at ærgre mig over, at den ikke er på dansk, forsøger jeg mig da bare med Google Oversæt og logisk tankegang.
Når man har hæklet en del ting, der starter med en ring, er det ikke svært at regne ud, hvad opskriften siger, selv om en del af den automatiske oversættelse giver nogle sjove sætninger. Der er en grund til, at jeg hele tiden advarer mine elever om at bruge den slags "snyderier" ;-)  Men til at regne udenlandske opskrifter ud, er det genialt.

Lige nu vil jeg ikke afsløre, hvad det skal blive til. Det skal jeg nok afsløre meget snart.
4 kommentarer:

 1. Hvor er du bare hamrende modig, at du kaster dig over en spansk opskrift! Jeg tør ikke engang at begive mig ud i en tysk! Så hatten af for det. Jeg glæder mig til at se resultatet! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg blev drevet af det, fordi det var netop DEN udgave, som jeg synes er den pæneste. Og så må jeg jo bare prøve. I dag fandt jeg dog ud af, at jeg havde forstået noget af den forkert, men så blev jeg så klog. Nu ved jeg lidt om, hvordan man skriver opskrifter på spansk. Jeg kan i øvrigt ikke et ord spansk!

   Slet
 2. Åh, fedt at du kaster dig dig i et for dig total uforståeligt sprog! Hvor er det interessant, hvordan du alligevel kan gennemskue den.

  SvarSlet
 3. Fedt du ikke har mistet modet :) En spansk opskrift, der tror jeg ikke jeg havde været modig nok.

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.