søndag den 16. februar 2014

Min første Myboshi-hue

Så blev det (endelig) min tur til at komme med på Myboshi-moden, som efterhånden har hærget nabolandet i lang tid. Hvis ikke du kender Myboshi og historien bag de seje huer, så kan tjek deres hjemmeside ud.

I torsdags tog jeg første skridt ved at købe den 3. af Myboshi-bøgerne ("Drinnen und draußen") i en lille garnbiks i Kiel. I fredags var vi på shoppingtur i Flensburg, og der fandt jeg noget garn, som jeg kunne bruge til at hækle en af modellerne. Jeg købte noget lækkert uldgarn i en flot græsgrøn farve. Den kunne bruges, og så var garnet endda sat ned med 50%. Garnet er af mærket Austermann og er 100% uld.

Fredag aften gik jeg i gang med den model, der hedder "Sanda", som indbefatter et muslingemønster. Hatten var forholdsvis nem at hækle, og selv om opskriften var på tysk, var det ikke svært. Udover muslingemønster er huen hæklet i halvstangmasker, som jeg synes, giver en flot struktur.

I dag er huen blevet helt færdig, og den passer til min mands hoved. Han synes, garnet er utrolig lækkert.12 kommentarer:

 1. Den ser rigtig flot ud, jeg er vild med farven

  SvarSlet
 2. Flot hue.....og fed farve :)

  SvarSlet
 3. Den er blevet rigtig god!
  Jeg blev færdig med en MyBoshi-hue fredag aften og har også måttet hækle flere omgange - og jeg har også måttet gå en str. op i nål for at få hæklefastheden til at passe.

  Det ser ud til, at jeg skulle udvide min MyBoshi-bogsamling med bind 3 også.
  I de to forgående er der ikke direkte anvendt mønster som på den, som du har hæklet. Det kunne være fedt med sådanne detaljer også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fed bog, så du kan roligt udvide din samling. Jeg har allerede skrevet de to første bøger på min ønskeseddel ;-)

   Slet
 4. Den er godt nok blevet flot, så jeg forstår godt, at din mand synes om den :-)

  Farven er én af mine yndlingsfarver, så det giver næsten sig selv, hvad jeg synes om den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Pia! Det er også en dejlig farve!

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.