lørdag den 11. januar 2014

Årets første færdige strikkeprojekt


Som nævnt i gårsdagens indlæg er min grønne trøje nu helt færdig. Jeg har været i gang med den i 2 1/2 år sådan cirka. Pinligt, men den har været svær "at komme igennem". Det er mit første store strikkeprojekt, så der var mange udfordringer undervejs, blandt andet at forstå en strikkeopskrift. Tak til alle de tålmodige sjæle, der har hjulpet mig igennem projektet. Jeg har brugt lang tid på at få hulmønstret til at passe. Jeg husker tydeligt, da jeg sad på stranden i Warnemünde og måtte strikke et godt stykke baglæns, fordi jeg ikke havde været opmærksom på at få mønstret strikket korrekt. Men sikke meget jeg har lært undervejs!

Jeg er godt tilfreds med resultatet, selv om jeg nok gerne ville have haft den en smule kortere i længden. Den går lidt ind i taljen, og den gør ikke min barm større.Den er strikket i grønt mohairgarn fra Iceyarns. De orange kanter er "BMS Mohair No. 4 Kid". Jeg har hæklet med dobbelttråd i muslingmønster.Opskriften er fra et ugeblad, og den oprindelige model ser således ud:17 kommentarer:

 1. Godt kæmpet! Og flot ser det ud :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet flot - godt kæmpet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Alice. Det har også været en kamp nogle gange.

   Slet
 3. Nøj hvor er den fin og flot til dig! Rigtig god farvekombination - så frisk og forårsagtig! Virkelig virkelig flot stykke arbejde! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen, Elena! Jeg er også stolt af den og elsker jo stærke farver sammen.

   Slet
 4. Den er simpelthen bare blevet så flot.....og du ser strålende ud i den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde! Jeg er også blevet rigtig glad for den og har haft den på i går og i dag.

   Slet
 5. Tillykke med trøjen ;) den er virkelig blevet flot. Det er da også et stort arbejde og noget af et projekt, så det må være dejligt endelig at være i mål :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det har været et stort arbejde, men jeg er klar til endnu en gang at kaste mig ud i det.

   Slet
 6. Flot er den ihvertfald - og bare det bliver færdigt i sidste ende, så er alt jo godt :-)
  Jeg er selv i gang med en poncho til min datter - den får sig lige en lur nu - mens jeg samler kræfter til næste omgang. Træt af at pille op :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina. God fornøjelse med at få ponchoen færdig. Heldigvis er det et projekt, hvor datteren ikke når at vokse ud af det, inden du bliver færdig.

   Slet
 7. Hvor er den fin og flot lavet :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.