torsdag den 5. december 2013

Min debut som gæsteblogger

I oktober/november-måned søgte Anne-Mette nogle gæstebloggere, der ville dele noget, som havde med jul at gøre. Det kunne fx være en familieopskrift eller noget andet kreativt. Hver dag i december vil der være en gæsteblogger på bloggen.

Jeg har valgt at dele en ide, som jeg har fået for et par år siden. Jeg har lavet en DIY med tilhørende "Sådan-gør-du-trin-for-trin"-billeder. Det tog et godt stykke tid, og det var noget af en udfordring at skulle tage et godt billede af noget, som glimter, men sjovt var det.

Hvis nogle skulle have lyst til at læse mit bidrag, klik ind på dagens julegæst-indlæg på Anne-Mettes blog, Giz-blog******

Du kan stadig nå at deltage i min give away
14 kommentarer:

 1. Dine naturstjernekastere er så fine! Jeg har stadig den, som du lavede til mig for et par år siden, og den sidder i en af årets dekorationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og den ser fin ud endnu, selv om der er brækket lidt af hist og her.

   Slet
 2. Sikke et fint indlæg søde :D Er vild med naturpynt og når man så lige pimper det på den måde, så er det da bare ekstra fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også. Der er nogle "tidselting", som jeg også har pyntet, men de er svære at finde i den natur, vi har lige her. Jeg håber på at kunne finde et "hemmeligt" sted på et tidspunkt.

   Slet
 3. Hvor er din Sjernekaster fin - elsker når man kan bruge ting man finder i naturen :) og glimmer gør det da bare mere festligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, glimmeret bringer det lige op på "et højere niveau". Jeg har nogle sjove kugle-ting liggende i skuret, som jeg også har en plan med at bringe ind i stuen.

   Slet
 4. De er så flotte...og med glimmer bliver de ekstra festlige her til jul.
  Fedt at kunne bruge naturen på den måde....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Laila. Min fra billedet er også med i den ene juledekoration i år.

   Slet
 5. Hvor er den fin :) .. og en super ide ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Alice. Jeg er glad for, at der er andre, der kan bruge ideen.

   Slet
 6. Hvor er det hyggeligt, at du gæsteblogger! :) Jeg er vild med din stjernekaster - den er perfekt til vinterdekorationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke lade være med at melde mig. Jeg synes, det var en god ide sådan at samle en masse gæstebloggere i hele julemåneden.

   Slet
 7. Det maa jeg ind og se, saa jeg klikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør du bare Lin. Tak fordi du kiggede forbi.

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.