lørdag den 14. december 2013

Luciagaver

Jeg har i år fravalgt alt, hvad der hedder pakkekalendre, da jeg gerne ville have en før-jul uden alt for meget stress og tænken over en masse pakker. Jeg valgte dog at være med i noget Luciagave-halløj, hvor man kun skal finde på en pakke.

I går fredag åbnede jeg en skøn pakke, som indeholdt dette strikkede håndklæde, to klude i patentstrik og en neglelak fra Gosh. Det er lige ting, som jeg kan bruge!
Jeg har sendt mine to magnet-fisk af sted sammen med et nøgle multifarvet sokkegarn á 100 gram til hende, jeg skulle give Luciagave. Jeg har omtalt fiskene en del gange efterhånden, men nu er de begge helt færdige, og heldigvis faldt de i god jord sammen med det lækre sokkegarn. Opskriften er fundet hos Filihunkat.
6 kommentarer:

 1. Sikke fine farvekombinationer i håndklædet og vaskekludder! Og søde fisk - har set dem på Lines blog :o) Jeg har det efterhånden som dig - gider bare ikke alt det gaveræs, og ønsker kun ro og hygge ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, Elena. Julen behøver jo ikke at handle om at skulle en hel masse - jeg foretrækker at nå mindre og så "være til stede" i stedet.

   Slet
 2. hi hi ja, jeg har også fravalgt diverse pakke-bytte-lege, men når jeg ser, hvilke lækre gaver der bliver åbnet, ja så kan man godt fortryde :D :D
  Skønne farve på håndklæde og klude :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, Alice. Der er trods alt også en vist spænding omkring det :-)

   Slet
 3. Sikke nogle skønne gaver du har fået.
  Selvfølgelig faldt de i god jord, jeg har selv et par eksemplarer hængende på væggen ;)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.