mandag den 18. november 2013

Tak for en udfordrende uge!Her en uge efter blogudfordringen "Mig & min hobby" blev skudt i gang, vil jeg også gerne sige tak for en rigtig god og udfordrende uge.

Det har været meget spændende at læse om nye hobbyer og ikke mindst lære nye bloggere at kende. Hver dag har jeg fået et nyt indblik i, hvem den enkelte blogger er.
 Jeg har oplevet en stor skriveaktivitet, og hver dag har jeg læst og besvaret alle kommentarerne med stor glæde, og ikke mindst har jeg nydt at kommentere på alle de skønne indlæg, der har været i løbet af ugen på de forskellige blogs.  Tak for alle jeres gode, inspirerende og spændende indlæg. Det var skønt, at så mange bloggere deltog.

Tak til dig, Anja for at springe ud i at sætte blogudfordringen i gang. Det har været nogle gode og udfordrende overskrifter hver dag. Jeg husker tydeligst torsdag, hvor emnet var "Det grimmeste/mest kiksede, jeg har lavet...". Det er ikke så tit, at der vises det, som ikke falder så heldigt ud.

For mig har det været sjovt at være bundet af en overskrift, som jeg skulle lave et passende indlæg og billeder til. Det er en anden måde at blogge på.

Jeg er bestemt frisk på en blogudfordring en anden gang!


12 kommentarer:

 1. Selvom jeg ikke deltog i bloglegen, så har jeg nydt at læse med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at læse, at andre også har fået glæde af det :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Det var dejligt, at også du havde lyst til at deltage :-)

   Slet
 3. Ja det har været en super udfordring, og god uge, hvor man har set/lært nye bloggere.. Rigtig godt :)

  SvarSlet
 4. Det var en god udfordring.. selv om jeg ikke nåede alle indlæg og at jeg blev nød til at bruge "genbrugs billeder", men sådan er det når man kun er hjemme i weekenden, så nu står den på Nordsjælland... strikketøjet er kommet med. Det ser ud til at er en rimelig net forbindelse idag... så jeg tror jeg tager en gang netfix. og strikketøj

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fint, at du var med, sådan som det nu passede til dig.

   Du må hygge dig med med strikketøjet og netflix :-)

   Slet
 5. Ja det har været sjov, lærerig og inspirerende måde at lære andre bloggere at kende. Men samtidig også selvudviklende at skulle skrive om et på forhånd fastsat emne.
  Jeg er også klar igen, når nogen får en ny ide:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt, at det også hos dig var en god oplevelse.

   Slet
 6. Tak og i lige måde - jeg kan kun sige at jeg er enig i dine betragtninger :)

  SvarSlet
 7. ja tak til Anja for en dejlig uge med mange fine blog indlæg fra mange blogger og deres fine ting :-)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.