torsdag den 31. oktober 2013

Jubiii!

Jeg rider for tiden på en bølge af give away-held, og i går modtog jeg endnu en skøn, skøn give away-præmie, som jeg har været så heldig at vinde hos Gævsegine.


Bogen "Strikkede Babydrømme" er lavet af Vibe Ulrik Søndergaard, som også har udgivet bogen "Strikket med kærlighed. Det er en utrolig lækker bog med flotte billeder, og den indeholder opskrifter til de 0-2 årige. Bogen er inddelt i kapitlerne "Bluser og sweatre", "Trøjer", "Veste" og "Tilbehør", og opskrifterne er både til piger og drenge, selv om modellerne er meget romantiske i deres udtryk.

Opskrifterne er deltaljerede, og mønstrene er utrolig flotte!

Jeg er superglad for at være den heldige vinder - også selv om jeg ikke helt ved, hvornår jeg skal lave nogle af de fine modeller. Men den er lækker at bladre i og have stående blandt de andre kreabøger.


6 kommentarer:

 1. Sikke en lækker præmie! Den kan jeg godt forstå, at du er glad for!
  Man må sige, at du har heldet med dig i lodtrækningerne - men man vinder jo også kun, hvis man deltager, og det gør du jo :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har været ret heldig på det sidste :-)

   Slet
 2. Tillykke med præmien. Det er altid dejligt at vinde, og så er det næsten ligegyldigt hvad man vinder. Jeg bliver i hvert fald meget glad. :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den fine præmie :-)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.