søndag den 22. september 2013

Jeg er ikke tilfreds, og hvad gør man så?

I går har jeg arbejdet med at få give katten det ansigt, som jeg gerne vil have.Jeg er supertilfreds med både øjne og næse. Jeg synes, de passer godt sammen og giver et "tegneserielook".
Munden derimod er jeg endnu ikke tilfreds med. Jeg har benyttet simple op-og-ned-sting, men jeg synes ikke, det fungerer godt.

Derfor har jeg været i mit private, kreative bibliotek for at lede efter nogle andre broderiteknikker, og sørme om jeg ikke var heldig. I en af mine tyske hæklebibler fandt jeg nogle forskellige muligheder for at brodere på det hæklede.
Faktisk har jeg stiftet bekendtskab med dette område, da jeg gik på seminaret og havde håndarbejde som linjefag, men det er efterhånden længe siden, og det, som jeg ikke bruger mere, er gået i glemmebogen. Men nu har jeg fået bladret i glemmebogen og frisket hukommelsen op.Her på det sidste billede er der lavet et eksempel på alle de broderteknikker, man kan bruge. Jeg har i hvert fald noget, som jeg kan bruge fremadrettet. Det er fedt! 


12 kommentarer:

 1. Jeg synes ellers den er sød som den er, men jeg kender godt det der med at,det ikke ligner det billede man har inden i hovedet... Og så er det altså ikke godt nok :)
  Godt du har sådan en hæklebibel som du kan hente hjælp fra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt sjovt, for når jeg så sidder og kigger på billedet af den, så er den måske ikke helt værst... Nå, men jeg tænker lige videre, inden jeg evt. piller det hele op ;-)

   Slet
 2. Det er så svært at få lige præcist det rette udtryk - for de skal jo helst se lidt "levende" ud og ikke bare være en syet streg.

  SvarSlet
 3. Jeg synes den er så sød og fræk.:-).

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød. Jeg synes også altid det er svært at lave munde :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Majbrit! Jeg håber, at det bare er startvanskeligheder ;-) Heldigvis har jeg fået nogle gode råd og ideer.

   Slet
 5. Har du overvejet at lave kattens "mund" med 2 buer?
  Prøv at se et eksempel [ HER ] :-)
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.