søndag den 2. december 2012

Gaveindpakning

Jeg elsker at pakke gaver ind! Det vil sige, jeg er ikke fan af at få gavepapiret på plads, men selve pyntedelen, synes jeg, er sjov!

De 3 pakker er fra en pakkekalender. De er pyntet forskelligt, men papiret er det samme. Det er i øvrigt købt i Rema1000.

Den første pakke er først pakket ind i ensfarvet papir, hvorefter jeg har klippet en strimmel glitterfolie, som jeg har lagt som et bånd i den ene side. Herefter har jeg pakket gaven ind i cellofan og til sidst pyntet med glimmergavebånd.Den næste pakke er pakket ind i selv samme ensfarvede gavepapir. Den er pyntet med glimmergavebånd i turkis, og i båndet har jeg sat noget "kunst"-hø, som jeg har fået i forbindelse med en gave. Så det er blevet genbrugt har.


Den sidste pakke er pakket ind i ensfarvet gavepapir og pyntet med noget rødt tyl, som jeg længe har haft liggende fra mit bryllup. Det er blevet brugt som gavepynt en del gange efterhånden, da jeg havde et par meter til overs. 
Jeg har klippet to strimler i tyllet og bundet det fast i gavebåndet. 
Alle 3 pakker samlet.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet nogle rigtig fine gaver! Elsker selv at pakke gaver ind og pynte dem helt anderledes - det er for mig en stor del af det at give en gave, at den også er pakket smukt ind :) Det er jo en del af oplevelsen at få pakkerne også! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Oplevelsen er nemlig en anden, når pakken er pyntet smukt.

   Slet
 2. Hvor er de fine! :)
  Det er altså sjovere at pakke en smuk og flot gave op!

  SvarSlet
 3. Det er så overraskende, hvad en stribe glimmerpapir kan gøre for helhedsindtrykket - fedt!

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.