lørdag den 20. oktober 2012

Arne og Carlos

Efter at have været blevet gjort opmærksom på at de to strikkeguruer, Arne og Carlos, kom til Vejle i dag, tilmeldte min søster og jeg os til arrangementet, som Garnheksen havde arrangereret. 

Det var nogle rigtig hyggelige timer. Først fortalte de to herrer om sig selv, deres projekter, og hvor de får deres inspiration fra. Det var ret underholdende og spændende, selv om det norske sprog ind i mellem gav lidt problemer med forståelsen. 
De er par humoristiske og søde herrer med en dejlig udstråling. Efter deres foredrag var der rig mulighed for at få bøger signeret og få taget nogle billeder og få en lille strikkesludder. 
Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg kun havde mobilen til rådighed, men nogle lidt dårlige billeder er bedre end slet ingen. De var søde til at kigge i kameraet og ville gerne tages sammen med de fremmødte og strikkede dukker. 

Lidt billeder af de to herrer
2 kommentarer:

  1. Det lyder som en rigtig dejlig dag! Norsk kan godt være lidt svært at greje men slet ikke så slemt som svensk synes jeg ;) Fedt at i også fik signeret bøger! :D

    SvarSlet
  2. De ligner altså også nogle lune og herlige gutter! :-D
    Dejligt med en god oplevelse :-)

    SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.