tirsdag den 1. november 2011

At lære at hækle

Så skulle det være! Jeg er begyndt at lære at hækle!

I disse internet-tider, hvor cyperspace bugner af hækle- og strikkevideoer, er det noget nemmere at lære at hækle, hvis ikke man har en ekspert siddende ved siden af.

Jeg har gjort meget brugt af Drops hæklevideoer, og min søster har været god ti at assistere, når jeg ikke kunne komme videre.

Jeg er gået i gang med en hæklet kurv - også fra Drops. Den findes HER Den bliver hæklet med to tråde i gult akrylgarn.

Her er et par billeder fra processen:

Først bunden af kurven. Det var ret svært for mig at komme i gang med bunden, men med lidt hjælp lykkedes det!Siderne er nu færdige, og jeg skal i gang med blondekanten. Jeg har i dag indkøbt noget hvidt akrylgarn, så nu er det bare med at komme i gang. Jeg kan allerede se, at jeg skal have lært stangmasker, men det skal jeg nok klare!


6 kommentarer:

 1. Sådan, søster!
  Du skal nok få lært stangmaskerne. De er supernemme, og kan du først en stangmaske, ja, så ligger en dobbelt stangmaske lige til højrebenet.

  SvarSlet
 2. Den ser da rigtig fin ud! Jeg har også overvejet at lære at hækle, men med alle de hobby's jeg har i forvejen, så må jeg nok hellere lade vær med at kaste ud i endnu mere!
  Glæder mig til at se flere hæklede ting!
  Så nogle hæklede flagranker på hobbymessen - de var vildt søde! Det kunne da være et projekt hvis du ikk ved hvad du skal lave ;-)

  SvarSlet
 3. Det ser da viiildt godt ud, meget bedre end da jeg skulle starte :D Det er slet ikke svært, vel?
  Jeg elsker stangmasker...

  SvarSlet
 4. Det var hurtigt du fik det lært.....det ser så fint og jævnt ud...ikke til at se at det er første hækleprojekt....*tommelop*

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at du er god til det!

  SvarSlet
 6. Du er sej. Det er tit i starten, det går galt for mig.

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.