mandag den 8. december 2014

Strikkebio nummer 2

Så oprandt dagen for endnu en omgang Strikkebio. Jeg har glædet mig til det, da jeg sidste gang også havde en rigtig god og hyggelig oplevelse.


Denne gang var der udover en del kvinder også en journalist og en fotograf til stede. Da jeg var en af de få, der havde været med sidste gang, blev jeg blandt andet interviewet. Jeg håber, jeg fik sagt noget klogt. I hvert fald kommer det evt. i Jydske Vestkysten i morgen. 

Jeg havde denne gang søster, mor og mormor med, og alle 3 hyggede og morede sig gevaldigt. Filmen "All Inclusive" var virkelig underholdende, og den egnede sig perfekt til sådan en flot kvinder og arrangement! Det er klart en film, jeg vil anbefale alle kvinder at se. Bodil Jørgensen er SÅ herlig!Tak for et rigtig godt arrangement i Biocenter Kolding.

Efter bio-turen tog vi hjem til min søster, hvor svoger havde lavet lækker, lækker grøntsagslasagne. En perfekt afslutning på nogle gode timer!4 kommentarer:

 1. Det er helt sikkert også noget jeg skal have prøvet af. Mon ikke der kommer en næste gang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg, der gør. Det er smadderhyggeligt!

   Slet
 2. Hvor lyder det bare hyggeligt. Jeg havde ikke lige mulighed for at deltage denne gang, selvom det også var i Esbjerg, men det skal altså prøves :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god ide. Jeg er i hvert fald fan!

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.