tirsdag den 21. oktober 2014

Hæklet ahornblad

Efter et par forsøg fik jeg knækket koden med at forstå opskriften på dette ahornblad.

Der var et par engelske fagudtryk, som jeg ikke er stød på før, men nu kender jeg dem, og jeg fandt ud af, at bladet ikke tager lang tid at hækle.

Jeg er dog ikke sikker på, at ahornbladet skal være en del af andre efterårsting, jeg har hæklet. Jeg synes ikke, det passer ind i udtrykket, selv om jeg faktisk godt kan lide netop dette blad. Det kan være, jeg hækler nogle flere i gule og orange nuancer.

I øvrigt er garnet bomuldsgarn, som jeg købte på Brørup Marked. Jeg fik 3 nøgler for 15 kr, så det må siges at være et godt køb.
10 kommentarer:

 1. Årh, hvor er det fedt! Jeg skulle så meget have haft sådan et med til min veninde i Canada og jeg bliver da vist også nødt til at prøve opskriften, hvis jeg altså kan knække koden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det blevet flot, ahornbladet! - for ikke at nævne det lille fine agern, jeg så du også har lavet. Det er altså sjovt og interessant, dit projekt :)
   Jeg kan godt se hvad du måske mener med farven. Men, måske ender det hele alligevel med at matche i sidste ende - spændende :)

   Slet
  2. Tak, Vivi!

   Jeg synes, det er rigtig spændende - også fordi jeg ikke har et klart billede af, hvordan det færdig resultat skal være.

   Slet
 2. Ih, bladet er altså rigtigt flot - farven er skøn.
  Hvor fedt, at du fandt noget egnet garn til en fordelagtig pris - det kan os garnelskere godt lide ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet fint Anita...og så i en smuk farve ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Laila! Jeg elsker også den farve. Da jeg så den lå i en kasse, vidste jeg med det samme, at den kunne bruges til et ahornblad.

   Slet
 4. Uh. Det taler til mit hjerte. Knuselsker det. Har boet i Canada - og der er ahornblade jo noget helt helt specielt! Og hvor er dit hæklede ahornblad bare så flot lavet, helt ned i detaljen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv! Det er nogle helt specielle blade - meget smukke!

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.