fredag den 19. september 2014

Endnu en hæklet pigeponcho in making

Måske nogle af jer kan huske den pigeponcho, som jeg hæklede i februar. Jeg er nu i gang med endnu en, da modtagerens lillesøster ønsker sig en magen til til sin fødselsdag. Hun har dog haft fødselsdag, men har endnu ikke fået sin fødselsdagsgave.

Jeg har været på jagt efter selvsamme garn, som jeg lavede søsterens i, men længe har det ikke været på lager hos butikken. For kort tid siden kunne jeg igen købe garnet i netop den farve, som den unge dame ønsker sig.

Nu er jeg kommet godt i gang, og det er faktisk godt mod min manglede lyst til at skabe noget af garn. Strikke- eller hækletøjet har desværre ikke kunnet lokke mig længe, men langsomt vender lysten tilbage.9 kommentarer:

 1. Skøn farve. Men du er jo heldigvis ikke bange for de lækre farver :)

  SvarSlet
 2. Flot farve hun har ønsket sig sin poncho i :)
  Lysten har det nogle gange med at forsvinde, men den skal nok komme igen - håber den kommer tilbage med fuld kraft hos dig igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke første gang, at jeg har mistet lysten i en periode. Den må gerne snart komme tilbage.

   Slet
 3. Følelsen af at man ikke gider kreative sysler, kender jeg alt for godt, og ind i mellem kan den nærmest skabe en angst for, at man aldrig kommer i gang igen!
  Men mon ikke det også hænger sammen med årstiden? eller andre interesser i ens liv?
  I hvert fald kan jeg mærke, at varme og sommer indbyder mere til have og gåture, og vinter netop kalder på strikketøj og brændeovn...
  Lige pludselig er lysten der bare igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være, det hænger sammen med årstiden. Jeg har ikke fået lavet meget over sommeren. Nu er efteråret kommet, så mon ikke lysten også kommer.

   Slet
 4. Jeg elsker den farve - mon ikke, at niecen også gør det? :-)

  Det med lysten at at lave noget kreativt kan dale ret betragteligt, kender jeg også. Som Susanne skriver, skyldes den nok andre interesser eller ting, der kræver fokus. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at farven falder i god jord. Der skal også noget lilla og blå ind i den.

   Slet
 5. det er bare en fantastisk farve. Og kender godt det med lysten. Jeg prøver faktisk nogle gange at tvinge mig selv til bare at strikke en lille smule, så jeg ikke kommer for langt væk fra det. Kom væk fra det for ca. tre år siden og der gik nærmest et år, inden jeg rigtig kom i gang igen, og det syntes jeg altså var alt for længe.

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.