søndag den 1. juni 2014

Egentlig skulle jeg købe krydderurter..

... men så faldt jeg over alletiders tilbud - i Fakta! Fakta, hvor jeg normalt næsten aldrig kommer.

Der er tale om denne fine sættekasse i lyst træ. Nogle af rummene er malet i forskellige farver, som står godt til de andre ting, vi har i gæsteværelset, som vi i øvrigt har fået færdigt i denne weekend. I Fakta kunne jeg lige se hylden hænge over sovesofaen.

Hylden var sat ned fra 130 kr til bare 75 kr, så det kunne jeg ikke sige nej til. Først tog den unge pige ved kassen den fulde pris, men da jeg fik bonen gjorde jeg hende opmærksom på det, og jeg fik 55 kr tilbage.

Manden har monteret hængslerne og hængt hele herligheden op. Der er kommet nogle enkelte småting ind i nogle af rummene, men det skete efter jeg har taget billederne.Ih, hvor det irriterer mit øje, at overtrækket til sofaen stadig krøller. Men det kan vist ikke stryges. Det må jeg undersøge.

Jeg fik i øvrigt også købt krydderurter - timian, rosmarin, mynte og oregano, som også nu er plantet ud i potter og bed.

12 kommentarer:

 1. Der er intet som at falde over sådan nogle tilbud.
  Det ser godt ud i gæsteværelset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,og jeg anede slet ikke, at de havde haft de fine hylder. Men nu så jeg den - og endda på tilbud.

   Slet
 2. Skønt, når man lige er heldig :-)
  Og ang. det krøllede "sengetæppe", kan du så ikke lægge et vådt viskestykke på møblet og så stryge direkte på sofaen? Med mindre materialet er sådan noget fint silke eller lign., så ville jeg da klart prøve den løsning :-) (jeg kører lidt samme stil med duge - dem stryger jeg direkte på bordet inden brug :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet! Det kunne være en mulighed. Jeg har her til aften tjekket vaskeanvisningen, og det må vaskes på 40 grader og styges med temperatur, så dit forslag er bestemt en mulighed.

   Slet
 3. Det må da være skæbnen der gjorde at du netop kom i Fakta i dag, hvor denne reol var sat ned.
  Fint køb du gjorde.

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må det være! Og jeg havde endda taget en vogn for en gang skyld, så der var heller ikke problemer med at få den transporteret sammen med mine krydderurter ud til bilen :-)

   Slet
 4. Den er så fin!
  Nu tror jeg, at jeg springer ud i de planer jeg har med nye "hylder" i stuen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Din ide er også rigtig god. Det kunne gå hen at blive ret godt!

   Slet
 5. Den er da super fin den sættekasse, er vild med de grønlige farver.

  SvarSlet
 6. Sidst jeg var i Netto var jeg meget tæt på at købe den sættekasse - men jeg beherskede mig ;) Havde den været sat ned, så havde jeg helt sikkert slæbt den med hjem :) Godt køb!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være svært at beherske sig, især når det er gode tilbud. Ja, det var et godt køb :-D

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.