mandag den 3. marts 2014

Skal/skal ikke...?

Jeg er sådan set kommet godt i gang med mit martsprojekt. I går var jeg til rund fødselsdag hos en kær veninde, og hun hjalp mig der, hvor jeg sidst måtte give op.

Men, men, men! Jeg sad pludselig og havde 13 masker for meget, hvilket svarer til de 13 trekanter. Jeg undrede mig og fik så nærlæst opskriften. Jeg har lavet starten på trekanterne forkert. I stedet for at påbegynde næste trekant i den 10. maske fra forrige trekant, har jeg slået en maske op hver gang. Det betyder, at trekanterne består af 10 masker i stedet for 9.

Nu sidder jeg og tænker - skal jeg pille op eller "strikke to m sammen" i mellemrummene mellem de enkelte trekanter? Jeg overvejer stadig, men  hælder mest til at pille op.


4 kommentarer:

 1. Ihh det er træls at finde ud af, men du er jo heldigvis ikke nået så langt endnu. jeg ville nok trevle op hvis jeg ikke var nået længere... :) Tror jeg ville ærgre mig over det bagefter ellers.

  SvarSlet
 2. Ja jeg ville nok også pille op, når du ik er kommet længere, men samtidig kunne du jo prøve at strikke 2 sammen, så kan du se om det blir meget tydeligt, hvilket jeg ikke tror ... venter spændt på at se det færdigt ;)

  SvarSlet
 3. Ja, selvom jeg ikke er vild med det, så ville jeg også pille op... Og der er jo læææænge til marts er slut, så du har tid nok. :)

  SvarSlet
 4. Spændende om du valgte den ene eller den anden løsning ?

  Du har helt smittet mig med begejstringen for "Løvfald" :)
  Jeg syntes ellers ikke, den var noget for mig, men måske alligevel - iiihhh altså :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.