lørdag den 8. februar 2014

Vinter-OL lægger op til en masse nørklen foran tv

Så er vinter OL i gang! Jeg elsker de store sportarrangementer, hvor forskellige atleter mødes på tværs af lande og kulturer.

Jeg fulgte åbningsceremonien i går, hvor den danske entre selvfølgelig var ventet i spænding. Vi er jo ikke så mange vel :-) Danmark er næppe det store vintersportsland.


Jeg var meget begejstret for den tyske entre. Sikke nogle flotte, farverige dragter! Jeg nåede lige at komme hen til fjernsynet med mobilen og forevige det :-) Det kan være lidt svært at få samme oplevelse på mine billeder, som jeg fik i går. Farverne er  heller ikke helt som på tv i går.Lige nu ser mit februarprojekt således ud. Jeg glæder mig efterhånden til at blive færdig. Lige nu er det efterhånden keeeedeligt kun at hækle stangmaskegrupper og luftmasker. Men den bliver flot!


Her følges i skrivende stund hurtigløb på skøjter, mens hæklenålen gløder. Hav en rigtig god lørdag.

8 kommentarer:

 1. Vintersport er ikke lige mig - med mindre der ikke er andet i fjernsynet:-)
  Så hellere håndbold!
  Men hvor bliver din poncho flot - du fik den trevlet op?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg fik det trevlet op. Det tog sin tid, men jeg er glad for, at jeg gjorde det. Det værste ved sådan en poncho som denne er, at hver omgang tager længere og længere tid, fordi den efterhånden bliver bredere og bredere. Nu mangler jeg ca. 10 omgange for at være ved vejs ende.

   Slet
  2. Hej Anita
   Så hepper jeg lidt på dig... 10 omgange kan du da hurtigt få bugt med :-)
   Jeg har også altid samme følelse, når jeg laver sjaler, men fordelen ved at arbejde den vej er jo, at man kan bruge den mængde garn, man har sat sig for...
   God weekend

   Slet
  3. Tak, Susanne!

   Jeg er nu kommet igennem de 10 omgange :-D Der skal nok komme billeder.

   Slet
 2. Jeg elsker også store sportsbegivenheder, og selvfølgeligt skulle åbningsceremonien ses, ikke mindst fordi der var så meget snak om OL og Sochi og Putin osv. Men synes det var en fremragende show. Og ja, Tyskalnds påklædning var også min favorit ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har været meget snak om hele arrangementet :-)

   Hold op, hvor har det i øvrigt været underholdende at se snowboarding på DR3. De kommentatorer er det hele værd! :-D

   Slet
 3. Ved et uheld missede jeg en del af åbningscermonien - rigtigt øv!
  Det er bare hyggeligt at kunne se en masse sportsgrene,som man normalt ikke ser. Ih, jeg håber virkelig, at der ikke kun vises kunstskøjteløb på Zulu, for så kan jeg ikke se det... Vi må krydse fingre for, at tysk tv viser noget så.

  Du er da nået langt med din poncho. Den skal nok blive superfin og vække glæde hos modtageren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er nået langt. Jeg er i skrivende stund tæt på at være færdig. Det er godt, for jeg var ved at gå kold i stangmaskegrupper rundt og rundt og rundt og.....

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.