søndag den 19. januar 2014

Jeg er hoppet med på stash-moden på Ravelry!

Indrømmet - det at lave en stash-liste over sit garn er en genial ide! Lige siden jeg sådan rigtig blev præsenteret for stash-siden af Laila har jeg været interesseret. Det ER smart! Hvis jeg fx findes en skøn opskrift, kan jeg gå ind på min stashside og finde ud af, om jeg har garn til projektet i mit garnlager. Jeg kan endda gøre det via mobilen, så jeg kan finde ud af det, hvorend jeg befinder mig. Der er mange flere muligheder med sådan en liste.

Da jeg for tiden alligevel er i gang med at rydde op i mit garnlager, er det jo oplagt at komme i gang. I går tog jeg det bomuldsgarn, som lå i en skuffe i soveværelset. Der befinder størstedelen af mit bomuldsgarn sig, men jeg fandt i går også andre små "lagre". De nøgler er ikke med på billedet, hvor der i øvrigt har sneget sig et nøgle effektgarn med. Se om du kan finde det ;-)

De første mange nøgler bomuldsgarn er også blevet fotograferet. Nu skal billederne bare redigeres, hvorefter jeg lægger dem ind på Ravelry. Er du i øvrigt på Ravelry? Hvis du har lyst, kan du finde mig som Nitten80. Jeg har ikke så mange projekter derinde endnu, men det kommer.


8 kommentarer:

 1. Yay! Hyggeligt at hilse på dit bomuldsgarn (og det ene nøgle effektgarn ude til højre) ;) Dejligt, at du fandt mig på Ravelry. Nu vil jeg følge med og se, hvir meget garn, du finder frem fra gemmerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var lige noget effektgarn, der bare ville med på billedet. Jeg har fået lagt en del ind nu og kan allerede nu se fidusen.

   Slet
  2. Nu har jeg været inde og kigge på din stashliste. Og hold da op, der er mange lækre farver!

   Slet
 2. Hvor smart med den stash-liste, det vil jeg tjekke ud. Jeg havde indtil for en måned siden alle mine oplysninger om garn og opskrifter liggende på en app, men en dag var al information væk! Jeg blev både gal og ked af det, for især opskrifterne havde jeg desværre ikke gemt andre steder.
  Jeg slettede app'en og skrev en advarsel til andre brugere (og opdagede at andre havde prøve det samme), så nu har jeg været på udkig efter et nyt sted til mine oplysninger.
  Jeg har en profil på Raverly, men har vist kun været derinde et par gange, men nu kunne det jo være oplagt at få kigget nærmere på det :-)
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor ærgerligt! Jeg kunne i lang tid ikke se fidusen i Ravelry, men efterhånden fandt jeg interessen for det, og nu er det så stashlisten. Det er virkelig smart!

   Slet
 3. Og forresten - så har du vist også et nøgle gult effektgarn med til venstre :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er imponeret over at du tør. Jeg har så meget at jeg slet ikke tør begynde. Men jeg synes det er en super ide :)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.