lørdag den 16. november 2013

Blogudfordring: Mit yndlingsværktøj, når jeg er kreativ, er...

Jeg har ikke kun et yndlingsværktøj, når jeg er kreativ. Jeg er sikker på, at der er mange andre, der har det på nøjagtig samme måde.

Det første, som jeg er rigtig glad for, er min hæklenåle - dem med gummigreb. Jeg er fuldstændig ligeglad med mærket, bare der er gummigreb, så jeg ikke får ondt i hånden efter et stykke tid. Det sker fx hvis jeg bruger en med plastikgreb for lang tid.Når jeg strikker, er jeg glad for Knit Pros "samlesystem".Sidst, men bestemt ikke mindst, er et af mine allerbedste værktøjer uden tvivl mit kamera. Jeg har for nogle måneder siden skiftet min Sony Alpha 300 ud med en Sony Alpha 77, eller det vil sige, jeg har stadig 300'eren. Jeg nænner ikke at skille mig af med den, da det var mit første spejlreflekskamera, og den har været med rigtig mange steder, og er "fyldt med oplevelser".

Jeg elsker 77'eren. Det var som at gå fra en Opel til en Mercedes.********************************************************************


Sammen med:


24 kommentarer:

 1. Hej Anja
  Dine billeder er altid inspirerende, og man kan altid se, at du bruger energi på kvaliteten af dem :-). Et punkt jeg helt sikkert halter efter på, så tak for input, nu vil jeg oplade mit skønne spejlreflekskamera og forsøge at have det "på" mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld, jeg ved jo godt, at du hedder Anita :-) :-)

   Slet
  2. Susanne....den smutter også for mig....tit endda :-)

   Slet
  3. Tak skal du have, Tanja! Jeg elsker at bruge tid på billederne.

   Og pyt med at du tog fejl. Det er jeg vant til :-)

   Slet
 2. Skønne værktøjer... det kan man bare ikke leve uden :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det hyggeligt at følge med i jeres blogudfordring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også været en rigtig hyggelig udfordring, hvor man hver dag har vidst, hvad der skulle blogges om. Der har også været udfordringer med at finde på, men det har været super at sætte de små grå i bevægelse og få vist noget mere af sig selv som person, så andre blogger også kan lære en bedre at kende.

   Slet
 4. Gummi og knitpro er også mine favoritter.....

  SvarSlet
 5. Ja jeg kan ken se at KitPro er yndling hos mange :) .. mht spejlrefleks, er jeg til canon, og sikkert fordi, det det var sådan et, der var mit første - købt brugt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk sjovt nok et Sony, fordi det var det første mærke, jeg købte. Jeg troede, jeg skulle have en Canon, men da jeg fik Sonyen i hånden, ombestemte jeg mig ret hurtigt.

   Slet
 6. Man skal da heller ikke gå ned på udstyr:-)

  SvarSlet
 7. Dejligt med godt værktøj og også som dig dit kamera som må være spændende at bruge.

  SvarSlet
 8. Hæklenålen er selvfølgelig også en af mine favoritter. Derimod har jeg ingen strikkepinde, der skal skrues eller lignende. Jeg har aldrig rigtig kunne beslutte, hvilket mærke der var de bedste - så det er blevet ved de almindelige pinde. Dem har jeg til gengæld mange af. Efter jeg er begyndt at blogge, er fotografering også noget af det, som jeg synes er spændende og udfordrende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik en gang anbefalet Knit Pro-pindene og så købte jeg dem. Jeg havde ikke så mange strikkepinde dengang, så jeg kunne lige så godt købe nogle gode af slagsen.

   Slet
 9. Hej Anita.
  Jeg har trukket en ekstra præmie i min give away og den har du vundet! Så send mig en mail med din adresse, så jeg kan sende den til dig. :)
  Ha' en skøn søndag.
  Hilsner fra Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Jeg sender dig min adresse straks! TAK!

   Slet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Jeg har endnu ikke prøvet de hæklenåle, som du viser - det er KnitPro med fladt skaft ik?

  Jeg har samme kamera som dig, og jeg må sige, at jeg elsker det! Det er virkelig godt, og jeg mærkede også en stor forskel fra mit gamle Olympus til dette. Der er ingen tvivl om, at teknologien er blevet bedre! Det er i hvert fald skønt, at det er noget mere lysfølsomt, så man ofte ikke behøver en ekstern blitz. Jeg skal dog have købt i et mere lysfølsomt objektiv, så jeg ikke behøver at hæve ISO'en så meget indendøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er Knit Pro med fladt skaft.

   Lysfølsomheden er også der, hvor jeg mærker det. Desuden bliver mine billeder også skarpere, og så er det altså bare superlækkert at have i hånden!

   Slet
 12. selvfølig et kamera er et must når man blogger det havde jeg lige glemt :-)

  SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.