tirsdag den 10. september 2013

Hang til hæklede dyr

"Hang til hæklede dyr" - det er præcist, hvad jeg har fået! Selv om jeg har UFO'er liggende (UFO = ufærdigt projekt) bliver jeg nødt til at have et hækle-dyr-projekt i gang ved siden af.


Denne gang har jeg kastet mig ud i en kat. Udfordringen er, at opskriften er på engelsk, og det er første gang, jeg skal prøve at hækle efter en engelsk opskrift. Når det kniber med at finde ud af, hvad forkortelserne står for, henter jeg hjælp hos Drops Design, som har en god "oversætter".

I skal selvfølgelig også lige se, hvad det er for en kat, jeg har fået på nålen. Det er denne her, som jeg selv har stående i hjemmet. Nedenstående mis har Anja fra Zoomsnoren hæklet.


Katten bliver hæklet i akryl, og dette nøgle har jeg købt i denne uge i Rema1000. Om katten skal skifte farve undervejs, har jeg ikke besluttet endnu. 

4 kommentarer:

 1. Det bliver helt spændende at se, hvordan den færdige kat kommer til at se ud!
  I hvert fald kan jeg godt lide farvevalget - lidt utraditionel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den bliver utraditionel, hvis man vil have en "naturlig" kat. Jeg er for tiden ret glad for farver, der er neon eller tenderer til at være neonfarvet.
   Jeg er ikke sikker på, hvilke farver jeg vil bruge til katten, men jeg er ret sikker på, at det ikke bliver kedeligt ;-)

   Slet
 2. Hvis du vælger at der skal forskellige farver i, tror jeg du bør prøve farveskiftegarn, det kunne da være sjovt at se sådan en kat :) Sandra, min datter hækler mange forskellige dyr og de er også bare så søde, så kan sagtens forstå dit ønske om også at komme igang med dyrene. Så glæder mig bestemt til at få din udgave at se.

  Hyggelig aften til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en god ide! Tak for input, Lis :-)

   Slet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.