tirsdag den 23. april 2013

Lærer-Lockout-StreetArt

I forbindelse med lærer-lockouten har "min" skole i løbet af den sidste uge fremstillet forskellige ting til noget street art i byen.

En lille gruppe kolleger har lavet denne skønne papmache-mand, som nu sidder ved et busstoppested i byen. Er han ikke skøn? Han hedder i øvrigt Alfred.Jeg har samme med 2 andre kvinder strikket og hæklet til nogle træer langs vejen. Jeg har i mit forrige blogindlæg lagt billeder ind af noget af det, som jeg har produceret til formålet.

Sammen med det strikkede/hæklede har vi klistret små sedler med sætninger op på lygtepælene. Her er et udpluk af dagens arbejde:
2 kommentarer:

  1. Super fin Alfred.

    Jeg synes jeres udsmykning er en super sjov måde at gøre opmærksom på jeres sag. Og jeg håber virkelig at der snart sker et eller andet, det er så ringe at have KL siddende og vente på at der ikke kan holdes til at være lockoutramt længere, og at man nok giver sig så.

    SvarSlet
  2. Hvor ser det bare fedt ud og alt for cool at Alfred ligner en levende død ;) Håber på at i ikke skal vente meget længere men rigtig god måde at gøre opmærksom på, hvad det er i kæmper for!

    SvarSlet

Jeg elsker mine læseres kommentarer, så læg gerne en, hvis du har noget på hjerte.